ΥΠΕ Κρήτης: Προσπάθεια κάλυψης του διοικητή του ΠΑΓΝΗ για τον αυταρχισμό του, μετά την κατακραυγή

Προσπάθεια να καλύψει τον διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γ. Χαλκιαδάκη για την αυταρχική και αυθαίρετη πολιτική του, έκανε σήμερα η ΥΠΕ Κρήτης, καλώντας σύσκεψη με τη διοίκηση, τη διευθύντρια του αναισθησιολογικού, άλλους παράγοντες του νοσοκομείου και τον Ιατρικό Σύλλογο. Ο ΔΥΠΕάρχης προσπάθησε όχι απλά να καλύψει αλλά και να “καλύψει “εξηγήσει” και δικαιολογήσει τον διοικητή, καθώς, παρά το γεγονός ότι ανανεώθηκε η θητεία του, οι αντιδράσεις στο πρόσωπο του κ. Χαλκιαδάκη συνεχίζονται καθημερινά, καθώς προστίθενται διαρκώς νέες υποθέσεις με πρωταγωνιστή τον διοικητή.

Δείτε:

“Αριστεία” στο ΠΑΓΝΗ: Έστειλαν γιατρό εργασίας στο σπίτι αναισθησιολόγων με covid για να επιβεβαιώσουν την ασθένεια!

ΠΑΓΝΗ: Ο διοικητής απαξιώνει γιατρούς επειδή… ασθένησαν με covid! – Τι καταγγέλλει η διευθύντρια της Αναισθησιολογικής

ΠΑΓΝΗ: Νέα υπόθεση αυθαιρεσίας του διοικητή: Κατάργησε “στη ζούλα” τον πανεπιστημιακό διευθυντή του ΤΕΠ!

Έκτακτη συνέλευση της Ιατρικής Σχολής για τις αυθαιρεσίες του διοικητή του ΠΑΓΝΗ: Στηρίζουν τους συνάδελφούς τους οι γιατροί

Την αποπομπή του διοικητή του ΠΑΓΝΗ ζητά η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών

Εκρηκτική η κατάσταση στο ΠΑΓΝΗ με ευθύνη κυβέρνησης και διοίκησης

 Ανανέωσαν τη θητεία του διοικητή του ΠΑΓΝΗ, παρά τις σφοδρές αντιδράσεις

«Η κυβέρνηση και το Υπουργείο τέτοιους διοικητές θέλει»: Οργή από τους εργαζόμενους στο ΠΑΓΝΗ για την ανανέωση της θητείας του διοικητή

Την αποπομπή του διοικητή του ΠΑΓΝΗ ζητά η ΟΕΝΓΕ

Έκτακτη γενική συνέλευση των γιατρών ΕΣΥ του ΠΑΓΝΗ για τις αυθαιρεσίες του διοικητή – Στήριξη στις κινητοποιήσεις

“Σε καμία περίπτωση, η ενέργεια του Διοικητή ΠαΓΝΗ δεν αποσκοπούσε στην προσβολή και αμφισβήτηση της προσωπικότητας των Αναισθησιολόγων”, ανακοίνωσε η ΥΠΕ, προσθέτοντας ότι “Η αντιμετώπιση μελλοντικών στο εξής ζητημάτων θα επιλύονται από την Ιατρική Υπηρεσία”.

Μετά τη συνάντηση η ΔΥΠΕ εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

Με γνώμονα την προαγωγή και διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας και την παροχή άμεσων και σύγχρονων Υπηρεσιών Υγείας στον Πολίτη πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας στο γραφείο του Διοικητή της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, κ. Νεκτάριου Παπαβασιλείου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Υποδιοικητής της 7ης Υ.Πε. κ. Δημήτριος Αγαπίου, ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου κ. Γεώργιος Χαλκιαδάκης, ο Αναπληρωτής Διοικητής ΠαΓΝΗ κ. Στυλιανός Κτενιαδάκης, ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας του ομώνυμου Νοσοκομείου κ. Νικόλαος Τζανάκης, η Διευθύντρια Αναισθησιολογικής Κλινικής ΠαΓΝΗ κα Αλεξάνδρα Παπαϊωάννου, καθώς και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου κ. Αλέξανδρος Πατριανάκος. 

Στη συζήτηση που ακολούθησε έγινε γόνιμη, ειλικρινής και ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων και θέσεων με μοναδικό και απώτερο στόχο το καλό και το όφελος του Ασθενή. 

Χαιρόμαστε για τη σύμπνοια των απόψεων, το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών και εκφράζουμε την από κοινού πεποίθηση για αμοιβαία εμπιστοσύνη και σεβασμό ως στοιχεία μιας υγιούς και εποικοδομητικής συνεργασίας.  

Σε καμία περίπτωση, η ενέργεια του Διοικητή ΠαΓΝΗ δεν αποσκοπούσε στην προσβολή και αμφισβήτηση της προσωπικότητας των Αναισθησιολόγων. 

Η αντιμετώπιση μελλοντικών στο εξής ζητημάτων θα επιλύονται από την Ιατρική Υπηρεσία.”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί