Πώς η λογική των κομματικών γραφείων και των “ημετέρων γαλάζιων παιδιών”, συνεχίζει να διαλύει το ιστορικό Βενιζέλειο…

Νέες καταγγελίες από εργαζόμενους στη νοσηλευτική υπηρεσία του Βενιζελείου γίνονται στο Candiadoc. Διαβάστε πώς η λογική των κομματικών γραφείων και των “ημετέρων γαλάζιων παιδιών”, συνεχίζει να διαλύει το ιστορικό νοσηλευτικό ίδρυμα…

Αγαπητό Candiadoc,

Έχουμε μερικά ακόμα να επισημάνουμε, καθώς τα προβλήματα χειροτερεύουν…

Σαν νοσηλευτές, στο πολύπαθο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, ζητάμε άδεια και μας την αρνούνται εξαιτίας αυξημένων υπηρεσιακών  αναγκών. Οι προϊστάμενες τμημάτων τρέμουν στην κυριολεξία να δώσουν άδεια ή ρεπό σε μια από εμάς… Κι αυτό γιατί η νοσηλευτική υπηρεσία αυτό το εκλαμβάνει σαν υπεράριθμο προσωπικό και αμέσως μετακινεί νοσηλεύτρια από το τμήμα αυτό που δίνει άδεια !!!! 
(και μόνο από αυτό μπορεί και ένα παιδάκι του δημοτικού να καταλάβει τι επίπεδο εκπαίδευσης και ικανοτήτων έχει η Νοσηλευτικη Υπηρεσια του Βενιζελείου)

Θα θέλαμε όμως η Νοσηλευτική Υπηρεσία αλλά και η 7 ΥΠΕ να μας απαντήσουν στο ερώτημα πώς δίνουν εκπαιδευτική άδεια σε “δική τους” νοσηλεύτρια και μάλιστα σε ΔΟΚΙΜΗ ακόμα υπάλληλο όταν ο νόμος 3528/07 – Άρθρο 58 το απαγορεύει

(Άρθρο 58: Άδειες υπηρεσιακής εκπαίδευσης

Για τη συμμετοχή του υπαλλήλου σε προγράμματα μετεκπαίδευσης και προγράμματα ή κύκλους μεταπτυχιακής εκπαίδευσης, ο υπάλληλος δικαιούται να ζητήσει άδεια υπηρεσιακής εκπαίδευσης. Άδεια δεν χορηγείται αν ο χρόνος υπηρεσίας του υπαλλήλου που απομένει μετά το πέρας της άδειας είναι μικρότερος του τετραπλάσιου της χρονικής διάρκειας της άδειας. Επίσης η ανωτέρω άδεια δεν χορηγείται αν ο υπάλληλος δεν έχει συμπληρώσει τη δοκιμαστική υπηρεσία.)

Άλλα μέτρα και άλλα σταθμά? Άλλοι οι ημέτεροι και άλλοι οι πληβείοι ?
5 άτομα αποτελούν την διοίκηση της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας σε ένα νοσοκομείο που συνεχώς χάνει (εν μέρει και εξαιτίας τους) νοσηλευτικό προσωπικό. Και αντί να πάνε να δουλέψουν, καταστρέφουν και ό,τι έχει απομείνει από τα τμήματα .

Μέσο, ημέτεροι, πολιτικά γραφεία, “μπλε παιδιά”…συνθέτουν το κάδρο “διοίκησης” του νοσοκομείου! Με τα γνωστά αποτελέσματα!
Νομίζουμε πια ότι κανείς δεν μπορεί να βοηθήσει!
Με τόσα που γίνονται και ο εισαγγελέας ούτε έχει ενδιαφερθεί να δει τι γίνεται….

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Πώς η λογική των κομματικών γραφείων και των “ημετέρων γαλάζιων παιδιών”, συνεχίζει να διαλύει το ιστορικό Βενιζέλειο…”

  1. Γ Θ

    Δυστυχως εχει δικιο το αρθρο ! ΕΙναι η πιο ανικανη νοσηλευτικη υπηρεσια που ξερω ! Εχουν χαρτια…δεν λεω…ικανοτητες δεν εχουν ! Υφακι κι Αγιος ο Θεος! Ανικανοι να διαχειριστουν το παραμικρο προβλημα ! Απορω γιατι παιρνουν μισθο !

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί