ΥΠΕ Κρήτης: Ο διοικητής… ως μάνατζερ επιχειρηματιών διαφημίζει και προωθεί την Ιδιωτική Υγεία στο νησί! (φωτο)

Απίστευτο κι όμως αληθινό!
Λίγες μόλις ημέρες από τη μεγάλη συγκέντρωση-πορεία διαμαρτυρίας για τη διάλυση του «Βενιζελείου» και λίγες ημέρες πριν την επικείμενη Παγκρήτια συγκέντρωση διαμαρτυρία για την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας, η 7η ΥΠΕ Κρήτης οργάνωσε υπό την … αιγίδα της(!) εκδήλωση το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στο Ηράκλειο εκδήλωση με ομιλητές εκπροσώπους των … Ιδιωτικών Ιατρικών Κέντρων του νησιού!


Είναι πραγματικά εκπληκτικό και άκρως προκλητικό η Υγειονομική Περιφέρεια της Κρήτης, αντί να φροντίσει για τη στελέχωση των Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας του Νησιού να συμμετέχει, αλλά και να προσφέρει την … «αιγίδα» της για την διαφημιστική καμπάνια των Ιδιωτικών Κέντρων και μάλιστα ο Διοικητής να ανοίγει τις «εργασίες» της εκδήλωσης!
Παρά τις διαβεβαιώσεις του Υπουργού Υγείας που επισκέφτηκε πρόσφατα την πόλη μας, οι εκπρόσωποι της Δημόσιας και ακριβοπληρωμένης από τους πολίτες-φορολογούμενους Έλληνες φαίνεται να είναι στο δικό τους «κόσμο» και να λειτουργούν ως «σπόνσορες» της Ιδιωτικής Υγείας!


Ο νυν Διοικητής κος Νεκτάριος Παπαβασιλείου, μάλλον δεν έχει κατανοήσει ότι προ πολλού διοικεί μία από τις επτά Υγειονομικές Περιφέρειες και δεν εργάζεται ως «μάνατζερ» Ιδιωτικής Κλινικής όπως μέχρι πρότινος! Πρέπει να έχει θράσος σε μια περίοδο που η Δημόσια Υγεία διαλύεται, που οι ιατροί των Νοσοκομείων παραιτούνται ο ένας μετά τον άλλον –ενδεικτικό της διάλυσης η παραίτηση της Αναισθησιολόγου και του Γ.Ν. Αγίου Νικολάου, αλλά και η λειτουργία Νοσοκομείων του νησιού με «δανεικούς» γιατρούς- να εμφανίζεται και να «οργανώνει» τέτοιου είδους φιέστες, αν δεν τις χρηματοδοτεί κιόλας μέσω της Υγειονομικής Περιφέρειας!
Αν αληθεύει δε, ότι εργαζόμενοι της Υγειονομικής Περιφέρειας προσκλήθηκαν ιδιαιτέρως στην εν λόγω εκδήλωση, τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και οφείλει να απολογηθεί, όχι μόνο στο Υπουργείο Υγείας, αλλά στους χιλιάδες Κρητικούς που διεκδικούν πλέον στους δρόμους του Νησιού το αναφαίρετο δικαίωμα πρόσβασης στη Δημόσια Υγεία!
Αναμένουμε εξηγήσεις για το πώς ένας διορισμένος από την Κυβέρνηση Διοικητής προωθεί και διαφημίζει το σύνολο των Ιδιωτικών Κλινικών στο νησί!

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “ΥΠΕ Κρήτης: Ο διοικητής… ως μάνατζερ επιχειρηματιών διαφημίζει και προωθεί την Ιδιωτική Υγεία στο νησί! (φωτο)”

  1. Δημοσθένης Καραγιάννης

    Πέφτουμε απ’ τα σύννεφα! Πως είναι δυνατόν να πιστέψει κανείς πως ένας διορισμένος διοικητής ΥΠΕ από την κυβέρνηση, που αγωνίζεται συστηματικά για τη διάλυση της Δημόσιας Υγείας, και που του χαρίστηκε η διοίκηση σε μια Δημόσια Υγειονομική Περιφέρεια, να λειτουργεί ως λαγωός – προπαγανδιστής για την Εμπορική Ιδιωτική Υγεία; Έλα μου ντε!
    Αλήθεια! Πως μπορεί ένας δικηγόρος ή άλλος επιστήμων πλην των αρμοδίων να φανατίζεται και να αγωνίζεται για την κατασκευή τεραστίων φραγμάτων που σε λίγα χρόνια αποδεικνύονται ακατάλληλα ή ασύμφορα για τη λειτουργία τους και που δεν ανταποκρίνονται στους λόγους για τους οποίους κατασκευάστηκαν; Και ενώ είχαν στη διάθεσή τους όλα τα στοιχεία – μελέτες από ειδήμονες που μιλούσαν για διασπορπα μικρότερων φραγμάτων ανά την ύπαιθρο, που και οικονομικότερα θα κόστιζαν, και πολυπληθέστερα αρδεύσιμα εδάφη θα εξασφάλιζαν; Ξαναέλα μου ντε!
    Να συνεχίσω; Να μιλήσω και για το αεροδρόμιο Καστελίου; Μπα! Χιλιοειπωμένα πράγματα κι ” ο μπαινάκης, κι ο βγαινάκης” Καθότι είναι πολλά τα …. Άρη”! Τον θυμάστε τον Πάχτα; Πόσα πάχτωσε και … βρέθηκαν αδιευκρίνιστα; Αλλά τότε δεν είχε επιδικαστεί ο όρος!!! Νομίζω ότι είναι αρκετά για να αντιληφτεί κανείς τα …κίνητρα. Δεν χρειάζονται περισσότερα!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί