Έκτακτη γενική συνέλευση των γιατρών ΕΣΥ του ΠΑΓΝΗ για τις αυθαιρεσίες του διοικητή – Στήριξη στις κινητοποιήσεις

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Γενική Συνέλευση των Ιατρών ΕΣΥ του ΠΑΓΝΗ, με αφορμή τις αυθαιρεσίες του διοικητή του νοσοκομείου, Γιώργου Χαλκιαδάκη.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της, η Τριμελής Επιτροπή Γιατρών του νοσοκομείου, Χρόνης Μαλλιωτάκης, Ηρακλής Μαυράκης και Κατερίνα Χαλκιαδάκη, ως ένδειξη συμπαράστασης προς τους συναδέλφους τους της Αναισθησιολογικής Κλινικής και καταδικάζοντας τους χειρισμούς της διοίκησης, έλαβε με μεγάλη πλειοψηφία τις εξής αποφάσεις:

  • Συμμετοχή στο σύνολο των κινητοποιήσεων του Σωματείου Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ, ξεκινώντας από τη δίωρη στάση εργασίας την Τρίτη, 17.01.2023, 08:00-10:00.
  • Στήριξη και συμμετοχή στο Πανρεθυμνιώτικο Συλλαλητήριο για τη Δημόσια Υγεία τη Δευτέρα, 16.01.2023, 17:00.
  • Εξουσιοδότηση του Προέδρου της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ Νομού Ηρακλείου να συντονισθεί με τις λοιπές Ενώσεις Ιατρών ΕΣΥ της Κρήτης, ώστε να διακοπεί εκ μέρους των γιατρών η συμμετοχή στο σύστημα κοστολόγησης και τεκμηρίωσης των νοσοκομειακών υπηρεσιών, μέσω της κατηγοριοποίησης των νοσηλευόμενων ασθενών στο σύστημα DRGs.
  • Εξουσιοδότηση του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου και εκπροσώπου των Ιατρών ΕΣΥ στο ΔΣ του ΠΑΓΝΗ να ζητήσει από τους Ιατρούς-μέλη του Συλλόγου να παραιτηθούν από όλα τα όργανα διοίκησης και τις επιτροπές του νοσοκομείου, στις οποίες συμμετέχουν. 
  • Εξουσιοδότηση του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου να ζητήσει συνάντηση των Ιατρών ΕΣΥ με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας για να τεθούν τα προβλήματα του νοσοκομείου και τα αιτήματα των γιατρών.
  • Συμμετοχή σε κινητοποίηση, από κοινού με το σωματείο εργαζομένων ΠΑΓΝΗ, την ημέρα επίσκεψης του Υπουργού Υγείας στο ΠΑΓΝΗ 

Δείτε επίσης:

“Αριστεία” στο ΠΑΓΝΗ: Έστειλαν γιατρό εργασίας στο σπίτι αναισθησιολόγων με covid για να επιβεβαιώσουν την ασθένεια!

ΠΑΓΝΗ: Ο διοικητής απαξιώνει γιατρούς επειδή… ασθένησαν με covid! – Τι καταγγέλλει η διευθύντρια της Αναισθησιολογικής

ΠΑΓΝΗ: Νέα υπόθεση αυθαιρεσίας του διοικητή: Κατάργησε “στη ζούλα” τον πανεπιστημιακό διευθυντή του ΤΕΠ!

Έκτακτη συνέλευση της Ιατρικής Σχολής για τις αυθαιρεσίες του διοικητή του ΠΑΓΝΗ: Στηρίζουν τους συνάδελφούς τους οι γιατροί

Την αποπομπή του διοικητή του ΠΑΓΝΗ ζητά η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών

Εκρηκτική η κατάσταση στο ΠΑΓΝΗ με ευθύνη κυβέρνησης και διοίκησης

 Ανανέωσαν τη θητεία του διοικητή του ΠΑΓΝΗ, παρά τις σφοδρές αντιδράσεις

«Η κυβέρνηση και το Υπουργείο τέτοιους διοικητές θέλει»: Οργή από τους εργαζόμενους στο ΠΑΓΝΗ για την ανανέωση της θητείας του διοικητή

Την αποπομπή του διοικητή του ΠΑΓΝΗ ζητά η ΟΕΝΓΕ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί