Έκτακτη συνέλευση της Ιατρικής Σχολής για τις αυθαιρεσίες του διοικητή του ΠΑΓΝΗ: Στηρίζουν τους συνάδελφούς τους οι γιατροί

Συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης, με αφορμή τις αυθαιρεσίες του διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γ. Χαλκιαδάκη, βάζοντας στο τραπέζι και την κατατόμηση του πανεπιστημιακού διευθυντή του ΤΕΠ, Γ. Νότα.

Δείτε σχετικά:

“Αριστεία” στο ΠΑΓΝΗ: Έστειλαν γιατρό εργασίας στο σπίτι αναισθησιολόγων με covid για να επιβεβαιώσουν την ασθένεια!

ΠΑΓΝΗ: Ο διοικητής απαξιώνει γιατρούς επειδή… ασθένησαν με covid! – Τι καταγγέλλει η διευθύντρια της Αναισθησιολογικής

ΠΑΓΝΗ: Νέα υπόθεση αυθαιρεσίας του διοικητή: Κατάργησε “στη ζούλα” τον πανεπιστημιακό διευθυντή του ΤΕΠ!

Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκε και η απίστευτη υπόθεση του κατ’ οίκον ελέγχου 3 αναισθησιολόγων επειδή νοσούσαν με covid, με αφορμή και την επιστολή της αναπληρώτριας Καθηγήτριας Αναισθησιολογίας Αλεξάνδρας Παπαϊωάννου.

Το παρών που έδωσαν οι γιατροί στην έκτακτη γενική συνέλευση της σχολής που συγκάλεσε ο κοσμήτορας Γιώργος Κοχιαδάκης ήταν μαζικό, ο οποίοι τάχθηκαν υπέρ των συναδέλφων τους, καταγγέλοντας ότι με τις συμπεριφορές του διοικητή θίγεται η αξιοπρέπειά τους.

Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από τη γενική συνέλευση.

Θυμίζουμε ότι την αυταρχική και αλαζονική συμπεριφορά της διοίκησης του ΠΑΓΝΗ, καταγγέλλει με ανακοίνωσή του και το σωματείο Εργαζομένων, καλώντας παράλληλα σε 2ωρη στάση εργασίας και έκτακτη γενική συνέλευση την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου στις 8 το πρωί.

Δείτε επίσης: ΠΑΓΝΗ: Στο στόχαστρο γιατρών και εργαζομένων ο διοικητής με τις συνεχείς παρανομίες και αυθαιρεσίες

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί