Την αποπομπή του διοικητή του ΠΑΓΝΗ ζητά η ΟΕΝΓΕ

Tην στήριξή της στις κινητοποιήσεις των αναισθησιολόγων του ΠΑΓΝΗ, που αντιδρούν στον αυταρχισμό του διοικητή του νοσοκομείου, εκφράζει μέσω ανακοίνωσής της η ΟΕΝΓΕ, ζητώντας παράλληλα την αποπομπή του.

Στην ανακοίνωση της ΟΕΝΓΕ αναφέρεται:

To Γ.Σ της ΟΕΝΓΕ στηρίζει και καλύπτει τις κυλιόμενες δίωρες στάσεις εργασίας των αναισθησιολόγων του ΠΑΓΝΗ, που αντιδρούν στον αυταρχισμό του διοικητή του νοσοκομείου τους.

Η ΟΕΝΓΕ καταδικάζει την προσβλητική ενέργεια του διοικητή του ΠΑΓΝΗ να στείλει γιατρό εργασίας στα σπίτια τριών αναισθησιολόγων για να επιβεβαιώσει αν όντως νοσούσαν από COVID. Είναι απαράδεκτο η διοίκηση να κατηγορεί τους εργαζόμενους που αρρωσταίνουν για τα προβλήματα που προκύπτουν στη λειτουργία τμημάτων κατά την απουσία τους με αναρρωτική άδεια, ενώ η αιτία για τα προβλήματα αυτά έγκειται στο γεγονός ότι το προσωπικό δεν επαρκεί για να καλύψει τις ανάγκες, με διαχρονικές ευθύνες των διοικήσεων και των κυβερνήσεων. 

Δεν είναι τυχαίο που το Υπουργείο Υγείας καλύπτει τον αυταρχισμό της διοίκησης του ΠΑΓΝΗ, ανανεώνοντας τη θητεία της, προφανώς το βολεύει, για να προωθεί με το «μαστίγιο» την πολιτική υποχρηματοδότησης και ιδιωτικοποίησης του δημόσιου συστήματος υγείας. Εξάλλου, η κυβέρνηση δεν πάει πίσω σε μέτρα τρομοκράτησης και καταστολής εναντίων των εργαζομένων.

Δεν ανεχόμαστε τον αυταρχισμό και τον εκφοβισμό των συναδέλφων. Ζητάμε την αποπομπή του διοικητή του ΠΑΓΝΗ. 

Διεκδικούμε την άμεση πλήρη στελέχωση των αναισθησιολογικών τμημάτων των δημόσιων νοσοκομείων της Κρήτης με το αναγκαίο μόνιμο προσωπικό.

Δείτε επίσης:

“Αριστεία” στο ΠΑΓΝΗ: Έστειλαν γιατρό εργασίας στο σπίτι αναισθησιολόγων με covid για να επιβεβαιώσουν την ασθένεια!

ΠΑΓΝΗ: Ο διοικητής απαξιώνει γιατρούς επειδή… ασθένησαν με covid! – Τι καταγγέλλει η διευθύντρια της Αναισθησιολογικής

ΠΑΓΝΗ: Νέα υπόθεση αυθαιρεσίας του διοικητή: Κατάργησε “στη ζούλα” τον πανεπιστημιακό διευθυντή του ΤΕΠ!

Έκτακτη συνέλευση της Ιατρικής Σχολής για τις αυθαιρεσίες του διοικητή του ΠΑΓΝΗ: Στηρίζουν τους συνάδελφούς τους οι γιατροί

Την αποπομπή του διοικητή του ΠΑΓΝΗ ζητά η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών

Εκρηκτική η κατάσταση στο ΠΑΓΝΗ με ευθύνη κυβέρνησης και διοίκησης

 Ανανέωσαν τη θητεία του διοικητή του ΠΑΓΝΗ, παρά τις σφοδρές αντιδράσεις

«Η κυβέρνηση και το Υπουργείο τέτοιους διοικητές θέλει»: Οργή από τους εργαζόμενους στο ΠΑΓΝΗ για την ανανέωση της θητείας του διοικητή

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί