Γκάζι: Παραδόθηκε ο 33χρονος, δεν τον εντόπισε η ΕΛΑΣ – Διέφυγαν τον κίνδυνο οι 3 τραυματίες από την Κρήτη

Παραδόθηκε οικειοθελώς στην αστυνομία το βράδυ της Κυριακής (17/2) και δεν είχε εντοπιστεί από την ΕΛΑΣ ο 33χρονος που φέρεται ως συνεργός του πιστολέρο που πυροβόλησε εν ψυχρώ κατά τριών ατόμων το βράδυ του Σαββάτου (16/12) στο Γκάζι. 

Δείτε:

Γκάζι: Συνελήφθη ένας εκ των δραστών της αιματηρή επίθεση σε βάρος των 3 Κρητικών – Έχουν διαφύγει τον κίνδυνο οι τραυματίες

Γκάζι: Η αστυνομία καταζητούσε τον πιστολέρο και αυτός αλώνιζε και πυροβολούσε στο κέντρο της Αθήνας

Την θέση περί παράδοσης και όχι εντοπισμού και σύλληψης από την ΕΛΑΣ, μετέφερε η δικηγόρος του, Ματίνα Μάρκου, μιλώντας στην εφημερίδα «Καθημερινή». Η δικηγόρος του ανέφερε ότι ο 33χρονος αρνείται ότι είχε ανάμειξη στο επεισόδιο και δηλώνει αιφνιδιασμένος από την αντίδραση του φυγόποινου συγκατηγορούμενού του. 

Πληροφορίες από την αστυνομία αναφέρουν ότι ο 33χρονος τους ανέφερε ότι συμμετείχε στον διαπληκτισμό με τα τρία άτομα αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί την ακραία αυτή εξέλιξη με τους εν ψυχρώ πυροβολισμούς. «Εγώ έριξα ένα χαστούκι. Δεν περίμενα ότι ο άλλος θα πυροβολήσει», φέρεται να είναι ο συλληφθείς στους αστυνομικούς.

Πρόκειται για έναν 33χρονο ο οποίος συνελήφθη από το Τμήμα Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, για το αιματηρό επεισόδιο στο Γκάζι, τα ξημερώματα του Σαββάτου. Ο 33χρονος φέρεται ότι ήταν συνοδηγός στο όχημα του δράστη, ο οποίος πυροβόλησε και τραυμάτισε τρία άτομα .

Διαρροές της ΕΛΑΣ αναφέρουν επίσης ότι σήμερα (18/12) το πρωί εντοπίστηκε και το σκουρόχρωμο τζιπ των δραστών, το οποίο μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών (Δ.Ε.Ε.) για αποτυπώματα.

Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με τον συνδικαλιστή αστυνομικό Σταύρο Μπαλάσκα «ο δράστης έχει έναν τεράστιο φάκελο στην αστυνομία, είναι μπράβος και έμπορος ναρκωτικών και ήδη καταζητούνταν, συνεργάζεται με την Αλβανική μαφία της Ιταλίας», ανέφερε ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας, για τον σκληρό κακοποιό που πυροβόλησε εν ψυχρώ τρία άτομα στο Γκάζι για ασήμαντη αφορμή όπως αναφέρουν οι καταθέσεις των δύο εκ των τριών τραυματιών.

Η δήλωση του Σταύρου Μπαλάσκα περί γνωστού στις αστυνομικές αρχές τον οποίο καταζητούσανεγείρει σοβαρά ερωτήματα καθώς ο καταζητούμενος πιστολέρο αλώνιζε στο κέντρο της Αθήνας και δεν δίστασε να πυροβολήσει εν ψυχρώ τρία άτομα στο Γκάζι. 

Η κατάσταση της υγείας των τριών Κρητικών

Και οι τρεις, σύμφωνα με πληροφορίες από το STAR, έχουν διαφύγει τον κίνδυνο, με την κατάσταση της υγείας του να βελτιώνεται συνεχώς. Η κατάσταση του ενός, ωστόσο, είναι πιο σοβαρή.

Μάλιστα, ο 33χρονος, ο οποίος ήταν και ο πρώτος που δέχτηκε τη σφαίρα του δράστη, εξακολουθεί να νοσηλεύεται με τη σφαίρα στο κεφάλι, καθώς κρίνεται επικίνδυνη η αφαίρεσή της. Στο πλευρό τους είναι συνέχεια οι οικογένειές τους οι οποίες έφτασαν στην Αθήνα από την πρώτη στιγμή.

Δείτε:

Γκάζι: Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες που πυροβόλησαν και τραυμάτισαν τους τρεις Κρητικούς

Βίντεο – σοκ: Η στιγμή που ο πιστολέρο πυροβολεί εν ψυχρώ τους τρεις Κρητικούς στο Γκάζι

Γκάζι: Πυροβολισμοί και τρεις βαριά τραυματίες, όλοι από την Κρήτη– Οι δύο είναι αδέλφια

Γκάζι: «Βρέθηκαν στο λάθος σημείο»  – Τι λένε οι συγγενείς των κρητικών νεαρών

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί