Γκάζι: Πυροβολισμοί και τρεις βαριά τραυματίες, όλοι από την Κρήτη– Οι δύο είναι αδέλφια

Δύο αδέλφια και ένας φίλος τους, όλοι από την Κρήτη, είναι, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν αθηναϊκά ΜΜΕ τα θύματα του αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα, έξω από μπαρ στο Γκάζι.

Οι τρεις τραυματίες είναι ηλικίας 33, 28 και 24 ετών. Είχαν έρθει στην Αθήνα από την Κρήτη και μπάτσελορ πάρτι. Σημειώνεται πως οι δύο από τους τραυματίες είναι αδέρφια. Ο ένας είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση καθώς φέρει τραύμα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου στις 7 το πρωί ένα αυτοκίνητο σταμάτησε έξω από κέντρο διασκέδασης, που βρίσκεται επί της οδού Ιάκχου, και άνοιξε πυρ εναντίων θαμώνων που εκείνη την ώρα έβγαιναν από αυτό. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν τρία άτομα, ηλικίας 33, 28 και 24 που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι δύο νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Στο σημείο έχουν εντοπιστεί 4 κάλυκες ενώ γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου.

Οι πινακίδες του μαύρου τζιπ έχουν δοθεί στις Αρχές προκειμένου να ταυτοποιηθεί ο κάτοχός του, αλλά οι έρευνες συνεχίζονται αυτή τη στιγμή.

Δεν αποκλείεται το ξεκαθάρισμα λογαριασμών, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδονται από τις τηλεοπτικές εκπομπές.

Οι τρεις άνδρες είχαν έρθει στην Αθήνα από την Κρήτη για ένα bachelor party και, στις 06:59 π.μ., ένα μαύρο τζιπ πέρασε έξω από το κλαμπ στο Γκάζι και ένας εκτελεστής τούς «γάζωσε». Ένας από τους τραυματίες, που είναι όλοι ελληνικής καταγωγής, σύμφωνα με την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του OPEN, φέρει τραύματα στο κεφάλι και είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Η Αστυνομία έσπευσε άμεσα στο σημείο και συγκέντρωσε τέσσερις κάλυκες από όπλο διαμετρήματος 9 χιλιοστών.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο δράστης φέρεται να λογομάχησε με τους τρεις άνδρες και άνοιξε πυρ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί