Γκάζι: Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες που πυροβόλησαν και τραυμάτισαν τους τρεις Κρητικούς

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση πυροβολισμών στο Γκάζι, καθώς ταυτοποιήθηκαν οι δράστες της επίθεσης.

Ειδικότερα, οι δύο δράστες φαίνεται πως ανήκουν σε γνωστή ομάδα μπράβων, που δραστηριοποιείται στο Γκάζι και η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον δράστη να πυροβολεί εν ψυχρώ

Ένα ιδιαίτερα σκληρό και αποκαλυπτικό βίντεο από το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο Γκάζι είδε σήμερα, Κυριακή, το φως της δημοσιότητας.

Ειδικότερα, στο βίντεο φαίνεται η παρέα των Κρητικών που ήταν και αυτοί που τραυματίστηκαν, να βρίσκονται επί της οδού Ιάκχου, όταν δύο άτομα τους πλησιάζουν. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, λίγο νωρίτερα, το αμάξι στο οποίο επέβαιναν οι δράστες πέρασε και έβρεξε τους Κρητικούς και αυτοί με τη σειρά τους τους ζήτησαν τον λόγο. Στη συνέχεια, οι δύο δράστες που – όπως όλα δείχνουν – είναι με βαρύ ποινικό μητρώο και εμπλέκονται στον κόσμο της νύχτας, κατέβηκαν από το όχημα, τους πλησίασαν, λογομάχησαν και πυροβόλησαν τους τρεις Κρητικούς εξ επαφής.

Δείτε:

Βίντεο – σοκ: Η στιγμή που ο πιστολέρο πυροβολεί εν ψυχρώ τους τρεις Κρητικούς στο Γκάζι

Γκάζι: Πυροβολισμοί και τρεις βαριά τραυματίες, όλοι από την Κρήτη– Οι δύο είναι αδέλφια

Γκάζι: «Βρέθηκαν στο λάθος σημείο»  – Τι λένε οι συγγενείς των κρητικών νεαρών

Συνεχίζουν να νοσηλεύονται οι τραυματίες

Οι τρεις τραυματίες εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο «Γεώργιος Γεννηματάς», με τον έναν εξ αυτών να κρίνεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι τραυματίες είναι ηλικίας 24, 28 και 33 ετών και, μάλιστα, οι δύο τελευταίοι έχουν συγγενική σχέση μεταξύ τους, καθώς είναι αδέλφια. Μάλιστα, σύμφωνα με την κατάθεση του 28χρονου, δεν υπήρχε καν λογομαχία που να «προκαλέσει» τον θυμό του οδηγού και του συνοδηγού του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το άτομο που πυροβόλησε, έριξε επτά σφαίρες. Ωστόσο, οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει τέσσερις κάλυκες των 9 χιλιοστών. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το πιθανότερο είναι οι δράστες να είναι άτομα που σχετίζονται με τον κόσμο της νύχτας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί