Γκάζι: Η αστυνομία καταζητούσε τον πιστολέρο και αυτός αλώνιζε και πυροβολούσε στο κέντρο της Αθήνας

Ο δράστης έχει έναν τεράστιο φάκελο στην αστυνομία, είναι μπράβος και έμπορος ναρκωτικών και ήδη καταζητούνταν, συνεργάζεται με την Αλβανική μαφία της Ιταλίας», ανέφερε ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας, για τον σκληρό κακοποιό που πυροβόλησε εν ψυχρώ τρία άτομα στο Γκάζι για ασήμαντη αφορμή όπως αναφέρουν οι καταθέσεις των δύο εκ των τριών τραυματιών.

Η δήλωση του Σταύρου Μπαλάσκα περί γνωστού στις αστυνομικές αρχές τον οποίο καταζητούσαν, εγείρει σοβαρά ερωτήματα καθώς ο καταζητούμενος πιστολέρο αλώνιζε στο κέντρο της Αθήνας και δεν δίστασε να πυροβολήσει εν ψυχρώ τρία άτομα στο Γκάζι.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε ερώτηση που δέχθηκε ο συνδικαλιστής αστυνομικός από τους δημοσιογράφους «γιατί ήταν έξω;» αφού είχε τέτοιο φάκελο και ήταν γνωστός στις αρχές, ο Σταύρος Μπαλάσκας απάντησε:

«Ήταν έξω γιατί τον καταζητούσαν. Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου γιατί είπα ότι πρέπει να κλείσουν τα σύνορα».

Ο συνδικαλιστής αστυνομικός ανέφερε ακόμα μιλώντας στον ΣΚΑΪ ανέφερε ότι «η αφορμή ήταν μία λεκτική αντιπαράθεση. Πάτησαν μία λακκούβα με νερό και κάποιος τους φώναξε, αυτό κόντεψε να στοιχίσει τη ζωή τριών ανθρώπων».

Την ίδια ώρα η ΕΡΤ παρουσίασε νέο βίντεο ντοκουμέντο από τους εν ψυχρώ πυροβολισμούς κατά τριών ανθρώπων στο Γκάζι, βίντεο στο οποίο φαίνεται καθαρά το ανθρακί τζιπ με το οποίο διέφυγαν οι δράστες των πυροβολισμών.

Για ασήμαντη αφορμή
Επισημαίνεται ότι ένας εκ των τριών τραυματιών βρίσκεται διασωληνωμένος και δίνει μάχη για τη ζωή του ενώ η κατάσταση της υγείας των άλλων δύο τραυματιών δεν ενέχει κίνδυνο αν και συνεχίζουν να νοσηλεύονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς».

Στην κατάθεσή του ένας εκ των τριών τραυματιών ανέφερε ότι δεν γνωρίζονταν με τους δράστες της επίθεσης.

Σχετικά με το πώς προκλήθηκε ο καβγάς, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δράστες των πυροβολισμών περνούσαν με το τζιπ τους και πατώντας μια λακκούβα με νερό έβρεξαν την παρέα των Κρητικών που με τη σειρά τους αντέδρασαν φωνάζοντας «Εεε». Τότε οι δράστες κατέβηκαν, τους προσέγγισαν και ξέσπασε ο καβγάς μεταξύ τους που κατέληξε στον πυροβολισμό των τριών νεαρών.

Τα δύο αδέρφια και ο φίλος τους είχαν έρθει από την Κρήτη στην Αθήνα για μπάτσελορ πάρτι καθώς ο φίλος των δύο αδερφών παντρεύεται στο τέλος του μήνα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί