Μητσοτάκης: Μετά την… ευθύνη των δασών που είναι “επιρρεπή στις φωτιές”, θυμήθηκε ο τυμβωρύχος το Μάτι!

Την τυμβωρυχία με το Μάτι συνέχισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη δευτερολογία του κατά τη συζήτηση στη Βουλή για την ψήφο των αποδήμων, που πραγματοποιείται στη σκιά των καταστροφών, ιδίως στη Ρόδο.

Δείτε:

“Φταίνε τα δάση, είναι επιρρεπή στις πυρκαγιές”!- Δικαιολογίες αντί απολογίας από Μητσοτάκη για τον πύρινο εφιάλτη

Φάμελλος: Ο Μητσοτάκης να μη χρησιμοποιεί την κλιματική κρίση για δικαιολογία – Ζούμε τραγικά γεγονότα

Ρόδος: «Συγγνώμη για τον χαμό» δήλωσε εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής στο BBC, ενώ για τον Μητσοτάκη πέρα βρέχει…

Αφού τα ελληνικά μμε καταπίνουν “λεφτόδεντρα”, τα διεθνή εκθέτουν την ελληνική κυβέρνηση για τις φωτιές

Φωτιές: Συνεχίζεται η μάχη σε Ρόδο, Κέρκυρα, Αίγιο και Κάρυστο

Ο πρωθυπουργός υποστήριξε πως «τότε δεν πέταξε κανένα εναέριο μέσο», ενώ όπως είπε πλέον το συντονιστικό επιλέγει που θα διατεθούν τα εναέρια μέσα. «Αυτά τα εναέρια έχουμε, με αυτά πρέπει να δουλέψουμε» δήλωσε για τα τεράστια κενά στην δασοπυρόσβεση.

Παράλληλα ο Κυριάκος Μητσοτάκη δεσμεύτηκε για αγορά 10 ελικοπτέρων Έρικσον, ενώ χαρακτήρισε μύθο τον καθαρισμό όλων των δασών και ισχυρίστηκε ότι «η δασοκάλυψη είναι μεγαλύτερη πλέον».

Σε σχέση με το υπό συζήτηση νομοσχέδιο, επέκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί επιμένει σε μια πρόταση που η ψήφος των Ελλήνων του εξωτερικού δεν προσμετράται στο τελικό αποτέλεσμα. «Δεν θα ψηφίζουν για πρωθυπουργό οι απόδημοι με βάση την πρόταση ΣΥΡΙΖΑ» είπε. Για τα ελληνοτουρκικά, επικαλέστηκε παρερμηνεία των λεγόμενών του για τα περί υποχωρήσεων και δήλωσε ανοιχτός προς τους πολιτικούς αρχηγούς για προ ημερησίας τάξεως συζήτηση για τα εθνικά θέματα, αλλά και για κατ΄ ιδίαν ενημέρωση στο Μαξίμου. «Ελάτε επιτέλους να κάνουμε τη συνάντηση που έχει τόσο αργήσει» ανέφερε χαρακτηριστικά προς τον Ν. Ανδρουλάκη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί