Καισαριανή – Βύρωνας: Άντρας βάζει το πιτ-μπουλ του να σκοτώνει γάτες

Σοκ προκαλούν καταγγελίες για κακοποίηση ζώων στην περιοχή του Βύρωνα και της Καισαριανής, καθώς ιδιοκτήτης σκύλου «βάζει το πίτμπουλ του να σκοτώνει γάτες».

Σύμφωνα με τις καταγγελίες ο συγκεκριμένος άνθρωπος κυκλοφορεί με τον σκύλο του σε πάρκα και του δίνει το σύνθημα για να σκοτώσει απροκάλυπτα την πρώτη γάτα που θα βρει. Μάλιστα φαίνεται πως έχει εκπαιδεύσει εδώ και χρόνια τον σκύλο του να θανατώνει γάτες.


«Αυτός χαίρεται με το να σκοτώνει ο σκύλος του γάτες, να τις κυνηγάει, να τις πιάνει και να τις σκοτώνει και τον εκπαιδεύει πάνω σε αυτό» είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στο Mega. «Έχει ένα περιλαίμιο το σκυλί. Από εκεί περνάει ένα διπλό σκοινί το οποίο είναι ελεύθερο στις δύο άκρες του και κρατάει τις δύο άκρες στο ένα χέρι και είναι απλώς περασμένο μέσα από το περιλαίμιο. Το πλησιάζει στις γάτες, το αγριεύει, αφήνει τη μία άκρη από το χέρι του, οπότε ο σκύλος είναι ελεύθερος και πετάγεται ο σκύλος και φεύγει» ανέφερε ο καταγγέλλων στον τηλεοπτικό σταθμό.

Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση που έχει γίνει στο Facebook το πίτμπουλ του σκότωσε μια γάτα στο Σκοπευτήριο και ο ίδιος απομακρύνθηκε γελώντας και μένοντας απαθής, ενώ «οδήγησε τον σκύλο του σε νέα επίθεση προχθές στο πάρκο της Ανάληψης».

Κάτοικοι της περιοχής κάνουν εκκλήσεις να βρεθεί ο ασυνείδητος νεαρός ο οποίος – όπως αναφέρεται  στο post -έχει ένα τατουάζ στο δεξί του μπράτσο και το περιλαίμιο του σκύλου του διπλό σχοινί «ώστε να μπορεί να τον αφήνει αμέσως ελεύθερο».  Ακόμα γίνεται έκκληση να ενημερωθεί έστω ανώνυμα για τις επιθέσεις το τμήμα Ασφαλείας Καισαριανής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί