Επιχείρηση έξωσης γυναίκας από διαμέρισμα στον Βύρωνα – Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις 

Απαγορεύουν ακόμα και το περπάτημα στα κομμάτια που έχουν αποκλείσει. Αστυνομικοί όταν τους χρειάζονται οι πολίτες δεν υπάρχουν και τα περιπολικά δεν είναι ταξί. Στην υπηρεσία όμως των funds και των αρπακτικών σε αφθονία!

Πρόκληση στο κοινό αίσθημα αποτελεί για άλλη μια φορά επιχείρηση έξωσης στον Βύρωνα, που είναι σε εξέλιξη από το νωρίς το πρωί. Λίγες ημέρες μετά τη γυναικοκτονία της 28χρονης Κυριακής, για την οποία δεν μπορούσε να διατεθεί ένα περιπολικό για να την πάει με ασφάλεια στο σπίτι της, ούτε ένα ούτε δύο αλλά τρία περιπολικά έχουν αποκλείσει τον δρόμο για να πετάξουν κατ’ εντολή των funds μια γυναίκα από το σπίτι της.

Μαζί με τα περιπολικά, στο σημείο βρίσκεται πυροσβεστικό όχημα καθώς και ισχυρή δύναμη των ΜΑΤ. Επί τόπου έχουν σπεύσει γείτονες και αλληλέγγυοι που ζητούν από τις αστυνομικές δυνάμεις να αποχωρήσουν.

«Βρυούλων 29 στο Βύρωνα έξωση σε εξέλιξη. Απαγορεύουν ακόμα και το περπάτημα στα κομμάτια που έχουν αποκλείσει. Αστυνομικοί όταν τους χρειάζονται οι πολίτες δεν υπάρχουν και τα περιπολικά δεν είναι ταξί. Στην υπηρεσία όμως των funds και των αρπακτικών σε αφθονία» έγραψε ο Τάσος Μαυρόπουλος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί