Δίκη για τη δολοφονία του Άλκη: Τις αμφιβολίες της για την ομολογία του δεύτερου κατηγορούμενου εξέφρασε η εισαγγελέας 

«Δεν μπορώ να σας πιστέψω. Όσα παραδεχθήκατε αντικρούουν όσα έχετε καταθέσει»

Τις αμφιβολίες της για την ομολογία του δεύτερου κατηγορούμενου, ότι ήταν εκείνος που δολοφόνησε τον Άλκη Καμπανό εξέφρασε η εισαγγελέας της έδρας στη δίκη.

Δείτε: Δίκη για τη δολοφονία του Άλκη: «Εγώ τον μαχαίρωσα» – Ομολόγησε ο δεύτερος κατηγορούμενος

«Δεν μπορώ να σας πιστέψω. Όσα παραδεχθήκατε αντικρούουν όσα έχετε καταθέσει», επισήμανε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Η εισαγγελέας επισήμανε μάλιστα τέσσερις αντιφάσεις στην κατάθεση του κατηγορούμενου.

Συγκεκριμένα τόνισε:

  1. Το μαχαίρι που ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος ότι το πήρε από την κουζίνα του συνδέσμου του ΠΑΟΚ και πέταξε στη συνέχεια σε υπόνομο δεν μπορεί να καταφέρει τόσα και τέτοια χτυπήματα. «Αυτό το μαχαίρι δεν μπορεί να κόψει ούτε ψωμί», ανέφερε χαρακτηριστικά.
  2. Οι κινήσεις του κατηγορούμενου προκαλούν επίσης απορίες. «Πότε πρόλαβε να αμυνθεί από χτύπημα με κράνος, να μαχαιρώσει έναν άλλο νεαρό και να προκαλέσει και το βαθύ τραύμα στον Άλκη», διερωτήθηκε η εισαγγελέας
  3. Παντού στις καταθέσεις του μέχρι σήμερα ο κατηγορούμενος περιγράφει ότι χτύπησε μόνον ένα πρόσωπο ενώ σήμερα μιλά για δυο άτομα, προσθέτοντας και τον Άλκη
  4. Σημαντικό στοιχείο για την εισαγγελέα είναι και η προσωπική αμφιβολία που εξέφρασε για την πράξη του όσον αφορά τον Άλκη.

Νωρίτερα, απολογούμενος, κατά την 27η ημέρα της δίκης, ο 21χρονος κατηγορούμενος ομολόγησε ότι μαχαίρωσε το θύμα στο δεξί πόδι, με αποτέλεσμα να βρει τη μηριαία αρτηρία.

Τον συγκεκριμένο είχε κατονομάσει χθες ο πρώτος κατηγορούμενος, οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου, σαν ένα από τα άτομα που κρατούσαν μαχαίρι αλλά υποστήριξε ότι δεν γνώριζε αν επιτέθηκε σε κάποιον.

«Πρέπει και θέλω να γνωρίζουν οι γονείς του Άλκη την αλήθεια» τόνισε ο 21 ετών κατηγορούμενος και πρόσθεσε: «Ήμουν ειλικρινής από την πρώτη στιγμή αλλά δεν το θυμόμουν καλά. Μιλώντας με τους δικηγόρους και τους δικαστές το θυμήθηκα».

«Βλέποντας τη φωτογραφία του τραύματος κατάλαβα ότι είναι από το δικό μου μαχαίρι» επισήμανε ο κατηγορούμενος και πρόσθεσε ότι «θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους γονείς και την αδελφή του Άλκη. Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση του”.

Όταν η πρόεδρος του δικαστηρίου τον ρώτησε αν υπάρχει κάποια αμφιβολία ότι μπορεί να ήταν αυτός που μαχαίρωσε τον Άλκη ο κατηγορούμενος απάντησε ότι «βλέποντας τη φωτογραφία κατάλαβα ότι ήταν το δικό μου μαχαίρι. Δεν έχω καμία αμφιβολία».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί