Ανοικτά σήμερα τα καταστήματα – Το εορταστικό ωράριο του Πάσχα

Από τις 11:00 το πρωί μέχρι και τις 18:00 το απόγευμα λειτούργησε την Κυριακή των Βαΐων, η αγορά του Ηρακλείου η οποία μπαίνει και επίσημα σε εορταστικούς ρυθμούς. Το εορταστικό ωράριο που έχει ανακοινώσει ο εμπορικός σύλλογος τίθεται σε ισχύ από τη Μεγάλη Δευτέρα.

Φέτος το πασχαλινό τραπέζι θα είναι ακριβότερο σε σχέση με πέρσι ενώ οι καταναλωτές επιδίδονται σε έρευνα αγοράς προτού αγοράσουν τα προϊόντα της επιλογής τους.

Το πασχαλινό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στο Ηράκλειο:

Πασχαλινό ωράριο καταστημάτων

Ο εμπορικός κόσμος προσδοκά αύξηση της αγοραστικής κίνησης λόγω της πασχαλινής περιόδου. Οι καλές καιρικές συνθήκες ευνοούν τη σημερινή πρώτη “εξόρμηση” των καταναλωτών στην εορταστική αγορά πολλοί από τους οποίους θα συνδυάσουν την κυριακάτικη βόλτα τους με έρευνα αγοράς.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος την τιμητική τους αναμένεται να έχουν τα είδη ένδυσης και υπόδησης, τα είδη δώρων, τα διακοσμητικά και τα εποχικά είδη. 

Ο εμπορικός κόσμος προτείνει για μία ακόμη χρονιά στους καταναλωτές να στηρίξουν τις τοπικές επιχειρήσεις για τις αγορές τους, δηλώνοντας ότι καταβάλλουν προσπάθειες για επάρκεια προϊόντων και συγκράτηση των τιμών. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί