Χερσόνησος: Τα συμφέροντα απειλούν με μαφιόζικες ενέργειες σε βάρος του Μ. Διαμαντάκη – Έκαψαν 3 οχήματα της οικογένειάς του!

Μαφιόζικες ενέργειες σε βάρος του επικεφαλής της παράταξης “Δύναμη Δημιουργίας” στο δήμο Χερσονήσου Μανόλη Διαμαντάκη σημειώνονται το τελευταίο διάστημα. Τη νύχτα της Κυριακής προς τη Δευτέρα άγνωστοι έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητό του και στο αυτοκίνητο της κόρης του, που ήταν σταθμευμένα στις Αρχάνες, απ’ όπου είναι η σύζυγος του κ. Διαμαντάκη! Ενώ τον περασμένο Μάιο είχαν κάψει το αυτοκίνητο που τότε είχε!

Δείτε: Ηράκλειο: Φωτιά σε δύο αυτοκίνητα σήμανε συναγερμό στη Πυροσβεστική

Ο ίδιος ο δημοτικός παράγοντας της αντιπολίτευσης στο δήμο Χερσονήσου, με παρεμβάσεις που μάλλον χαλάνε το “σκηνικό” σε συμφέροντα στην περιοχή, τόνισε στο Candiadoc ότι δεν έχει διαφορές με κανέναν στην προσωπική του ζωή. Άρα ό,τι συνέβη σχετίζεται με τη δημοτική του δραστηριότητα.

Χθες βράδυ κατέθεσε στις αρχές για τα μαφιόζικα χτυπήματα, ενώ στην περιοχή υπάρχει αναστάτωση. Πάντως από τη δημοτική αρχή δεν υπήρξε καν καταδίκη των εμπρηστικών ενεργειών σε βάρος του δημοτικού παράγοντα…

Ο κ. Διαμαντάκης ανάρτησε στο facebook την είδηση του εμπρησμού που δημοσίευσε το Candiadoc, ενώ κατέθεσε και τις ανησυχίες του, σημειώνοντας:

❓ Μου στέλνουν μήνυμα, με εκδικούνται, ή;

👉Τα δύο αυτοκίνητα που περιγράφει το παρακάτω ρεπορτάζ είναι το δικό μου και της κόρης μου. Ήταν σταθμευμένα μπροστά από το σπίτι μας, εκεί που τα παρκάρουμε συνήθως. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την αιτία, αφού βρήκαμε μπιτόνι με καύσιμα και στουπιά.

Και τον περασμένο Μάη είχαμε αντίστοιχο περιστατικό όταν και πάλι νύχτα κάηκε το άλλο μας αυτοκίνητο. Όμως τότε δεν βρέθηκαν εμφανή σημάδια εμπρησμού. ❓ Μου στέλνει κάποιος μήνυμα ή με εκδικείται;;; ‼️ Αδυνατώ να καταλάβω

Ας θυμηθούμε μερικά από τα θέματα που έχουν αναδείξει ο κ. Διαμαντάκης και η δημοτική του παράταξη τα τελευταία 2,5 χρόνια:

Ξενοδόχοι στη Σταλίδα μπαζώνουν και “ιδιωτικοποιούν” παραλία, εμποδίζοντας την πρόσβαση των πολιτών! (φωτο)

Με «ενοικιασμένο» προσωπικό σκοπεύει να στελεχώσει την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Χερσονήσου η δημοτική αρχή Σέγκου

Ελεγκτικό Συνέδριο με αφορμή τον δήμο Χερσονήσου: Παράνομη η εκχώρηση αρμοδιοτήτων των ΟΤΑ σε ιδιώτες

Το “κόλπο” στο δήμο Χερσονήσου είναι διαρκές και μεγάλο- Τί αναφέρει ο Μ. Διαμαντάκης στο Candiadoc

Χερσόνησος: Οι ράβδοι που…«φύτρωσαν» ξαφνικά στα βράχια και προμηνύουν κατασκευή εξεδρών (Φωτο)

Η αλλοίωση της βούλησης των δημοτών, με ένα νόμο- Το παράδειγμα του Δήμου Χερσονήσου

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Χερσόνησος: Τα συμφέροντα απειλούν με μαφιόζικες ενέργειες σε βάρος του Μ. Διαμαντάκη – Έκαψαν 3 οχήματα της οικογένειάς του!”

  1. Citizen Mitsos

    Και η αστυνομία τι κάνει;

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί