Χερσόνησος: Οι ράβδοι που…«φύτρωσαν» ξαφνικά στα βράχια και προμηνύουν κατασκευή εξεδρών (Φωτο)

Με επιστολή του στο Candiadoc, ο Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Χερσονήσου και επικεφαλής της «Δύναμης Δημιουργίας», κ. Μανώλης Διαμαντάκης, καταγγέλλει ότι σήμερα, πρωί της Δευτέρας, έγιναν αντιληπτά στα βράχια κεντρικής παραλίας στο Λιμάνι Χερσονήσου, μεταλλικοί ράβδοι. Ο κ. Διαμαντάκης κάνει λόγο για πιθανή κατασκευή εξεδρών στη θάλασσα.

Μάλιστα, για το θέμα, ανάλογη καταγγελία στο Candiadoc έκαναν νωρίτερα και πολίτες της περιοχής.

Δείτε: Επεκτείνουν το “μαγαζί” τους μέσα στον αιγιαλό, στήνοντας εξέδρα πάνω στα βράχια στο λιμάνι της Χερσονήσου! (φωτο)

Δείτε αναλυτικά, τι αναφέρεται στην επιστολή του ο κ. Διαμαντάκης:

Σήμερα το πρωί, σε κεντρική παραλία στο Λιμάνι Χερσονήσου εμφανίστηκαν ξαφνικά στα βράχια μεταλλικοί ράβδοι. Λες και φύτρωσαν πάνω στα βράχια, λες και είναι νέο είδος φυτών.  Αν κάποιος πλησιάσει από κοντά, διαπιστώνει το προφανές, ότι είναι μεταλλικοί σωλήνες που τοποθετήθηκαν από ανθρώπους. Και λίγο νοτιότερα, σε παρακείμενο ελεύθερο χώρο, εμφανίστηκαν επίσης νέες, μεταλλικές επίπεδες κατασκευές, κάτι σαν προκατασκευασμένα δάπεδα. Που οδηγούν αυτές οι παρατηρήσεις; 

Είναι πολύ πιθανόν ότι βρισκόμαστε στην έναρξη εργασιών για κατασκευές εξεδρών πάνω στα κύματα. Αν είναι έτσι, ποιος τις κατασκευάζει; Υπάρχουν αδειοδοτήσεις; Είναι νόμιμες κατασκευές αυτές; Για ποιο σκοπό γίνονται;  

Για τα περιστατικά αυτά ενημερώσαμε τους αρμόδιους του Δήμου Χερσονήσου και μέσω αυτών ενημερώθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες. Ας ελέγξουν οι αρμόδιοι ώστε να διαπιστώσουν το τι ακριβώς συμβαίνει. Ας ευχηθούμε να μην βρεθούμε προ τετελεσμένων για άλλη μια φορά.

Δείτε τις φωτογραφίες από το σημείο:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί