Παραλήρημα Γεωργιάδη: Συνδέει το «Όχι» του δημοψηφίσματος με… τους αρνητές του εμβολίου! (βίντεο)

Ακόμα απειλεί με τοπικά lockdown μόνο για ανεμβολίαστους

Φαίνεται ότι είναι τέτοιος ο πανικός των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας μετά τις συγκεντρώσεις με τους σταυρούς και τα χρυσαυγίτικα συνθήματα, στις οποίες η συντριπτική πλειοψηφία των συγκεντρωμένων «έλαμψε» στις διαδηλώσεις κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, που ο Άδωνις Γεωργιάδης βγήκε μπροστά για να δώσει γραμμή.

Εμφανώς πιεσμένος είπε ότι είναι κωμικό να συνδέεται η ΝΔ με τους διαδηλωτές αν και παραδέχθηκε ότι σίγουρα οι ίδιοι που πήγαν χθες στις συγκεντρώσεις κατά των εμβολίων, ήταν παρόντες και στις διαδηλώσεις κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ο υπουργός Ανάπτυξης σε παραλήρημα άρχισε να υφαίνει το αφήγημα υποστηρίζοντας ότι αρνητές των εμβολίων είναι οι αγανακτισμένοι των μνημονίων και όσοι είπαν «όχι» στο δημοψήφισμα. «Είναι οι ίδιοι με ονοματεπώνυμο και ΑΦΜ», είπε.

Να θυμίσουμε μόνο στον Άδωνι Γεωργιάδη ότι το «Όχι» στο δημοψήφισμα πήρε 60% και να κατανοήσουμε τον πανικό του αφού όταν έσπερναν στη ΝΔ «μακεδονομάχους» δεν γνώριζαν ότι θα έρθει η πανδημία του κορωνοϊού και θα φυτρώσουν αντιεμβολιαστές.

Lockdown μόνο για ανεμβολίαστους!

Μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίστηκε εξαιρετικά προβληματισμένος για την πορεία της οικονομίας, εάν επιβεβαιωθούν οι τρέχουσες προβλέψεις των επιστημόνων, που υποδεικνύουν έκρηξη κρουσμάτων τις επόμενες 7-10 ημέρες.

Ωστόσο, απαντώντας σε ερώτηση για πιθανά νέα περιοριστικά μέτρα, ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι «μέτρα τύπου γενικής καραντίνας έχουμε εξηγήσει πολλές φορές ότι δεν θα ληφθούν, γιατί πλέον υπάρχουν οι εμβολιασμένοι, που δεν έχουμε δικαίωμα να περιορίσουμε». 

Μάλιστα, ερωτηθείς εάν υπάρχει πιθανότητα να «κλείσουν» μεμονωμένα νησιά ή άλλες περιοχές, ο ίδιος είπε ότι «ακόμη και σε τοπικά lockdown η ίδια αρχή θα ακολουθηθεί. Οι εμβολιασμένοι δεν θα περιοριστούν, αφού δεν κινδυνεύουν».

Ως προς το περιεχόμενο τέτοιων τοπικών lockdown και το αν θα επιβληθούν περιορισμοί πρόσβασης στους ανεμβολίαστους για σειρά υπηρεσιών και δραστηριοτήτων, εξάλλου, ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε ότι ήδη για τους ανεμβολίαστους υπάρχει μέτρο ότι δεν μπορούν να πάνε σε κλειστούς χώρους.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Παραλήρημα Γεωργιάδη: Συνδέει το «Όχι» του δημοψηφίσματος με… τους αρνητές του εμβολίου! (βίντεο)”

  1. Το να είσαι γυναίκα δεν δίνει άφεση αμαρτιών για όλα. Και ναι, ζηλεύουνε τα λεφτά σας ασχημομούρες

    Έψαχνα να βρω ποια ήταν η χυδαία σεξιστική επίθεση στη Δόμνα Μιχαηλίδου και τελικά το μακελείο είχε βάλει πρωτοσέλιδο ότι άλλαζε τους άντρες σαν τα πουκάμισα… Σιγά τη χυδαία επίθεση, ο συγκεκριμένος της φέρθηκε με το γάντι, μπορεί και πολύ χυδαιότερα…

    Και τι περίμενε δηλαδή να λένε, όταν βάζει να τη λιβανίζουν και να γράφουν ότι είναι “πανέμορφη”, “προσέχει τον εαυτό της” και είναι “φρέσκια”, “με κοντές αφέλειες που αναδεικνύουν το υπέροχο βλέμμα της” (π.χ eirinika.gr)… Καταρχάς η φυσική ομορφιά είναι ένα προσόν αδιαμφισβήτητο που η συγκεκριμένη κα όσο και να πληρώνει και να πασχίζει δεν το διαθέτει. Αλλά αυτό δεν είναι τίποτα, το πρόβλημα είναι αλλού, είναι πνευματικό – διανοητικό. Το ότι είναι άσχημη δεν είναι πρόβλημα, μια υπουργός δεν είναι ανάγκη να έχει ευνοηθεί από τη φύση. Το πρόβλημα είναι η πλήρης αναισθησία, ο τρόπος που δήλωσε ότι “ο εργοδότης πρέπει να μην καταβάλλει το μισθό του ανεμβολίαστου…” Την ανθρωποφάγο έσπευσε να υπερασπιστεί η άλλη πανέμορφη – υπέρκομψη Μαρέβα Μητσοτάκη και το έκανε ακόμα χειρότερο, κατηγορώντας τους πάντες για φθόνο… Ε, ναι, όταν έχετε όλα τα χρήματα στις τσέπες σας και στους άλλους δεν αφήνετε τίποτα, θα φθονήσουν. Τα χρήματά που τρώτε μόνοι σας. Τι άλλο να σας ζηλέψουν δηλαδή, καρακάξες;

    “Γυναίκες στο στόχαστρο! εμμονικές επιθέσεις σε βάρος τους αδιακρίτως ιδιότητας, είναι πράξεις μίσους, ανανδρίας & δειλίας. Ψέμα & λάσπη δεν μπορούν να στερήσουν από καμία μας την ελευθερία & την εξέλιξη! Αρκετά, λοιπόν, με όσους υπάρχουν και μιλούν μόνο για να φθονούν! #καμιαανοχη”

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί