Η απάντηση Κασσελάκη στην κυβερνητική προπαγάνδα περί “κρουαζιέρας”

«Εδώ και μία εβδομάδα, με 10 συνεργάτες σε ένα μικρό νοικιασμένο σκάφος, με 7 μποφόρ, βάλαμε το στοίχημα να φτάσουμε σε κάθε νησιώτη» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης αναφορικά με την περιοδεία που πραγματοποιεί σε νησιά του Αιγαίου.

Ο ίδιος απαντώντας στον προπαγανδιστικό μηχανισμό της κυβέρνησης που κάνει λόγο «κρουαζιέρα» του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης δημοσίευσε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέροντας ότι πηγαίνει στα νησιά που «δε θα πάει ποτέ κανένας άλλος πολιτικός αρχηγός, γιατί δεν έχει μεγάλα πλοία της γραμμής, ούτε αεροδρόμια, ούτε πεντάστερα. Τι έχει εδώ; ΕλλείψειςΚέντρα Υγείας υπό διάλυσηΝοσοκομεία άδεια από γιατρούς και εξοπλισμό. Απομονωμένους και ξεχασμένους πολίτες που νιώθουν β ́κατηγορίας».

«Σε αυτούς είμαι δίπλα, και συνεχίζουμε σήμερα με Φούρνους, Αγαθονήσι, Σάμο, Χίο» επισημαίνει ο Στ. Κασσελάκης και προσθέτει:

«Όλα αυτά η προπαγάνδα που διοχετεύεται κατευθείαν από το Μαξίμου στα ΜΜΕ του τα ονομάζει “κρουαζιέρα” και “διακοπές στο Αιγαίο”. Μέχρι εκεί ξέρουν. Μέχρι εκεί μπορούν. Αν δώσει καμία παράσταση ο Λιγνάδης στην άγονη γραμμή, μπορεί να έρθει και ο πρωθυπουργός με στρατιωτικό ελικόπτερο».

Καταλήγοντας, ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεκαθαρίζει ότι «εγώ θα είμαι εδώ. Με υπόσχεση στους νησιώτες συμπολίτες μας ότι δεν θα τους ξεχάσω πότε. Ότι θα επιστρέφω τακτικά».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί