Ο Π. Πολάκης για τη σημασία της ομιλίας Τσίπρα στο Ηράκλειο: Όλοι εκεί, η Νίκη έρχεται από την Κρήτη πάντα

Τη σημασία της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στην Ανατολική Κρήτη και ιδιαίτερα της ομιλίας του το βράδυ της Παρασκευής στο Ηράκλειο, στην περιοχή του “Μαρίνα” στο λιμάνι του Ηρακλείου, περιγράφει με τον δικό του τρόπο ο πρώην υπουργός και βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Παύλος Πολάκης.

Δείτε: Στην Κρήτη σήμερα και αύριο ο Αλ. Τσίπρας- Ομιλία αύριο στο Ενετικό Λιμάνι Ηρακλείου

“Η Νίκη έρχεται από την Κρητη….πάντα!!!”, γράφει σε ανάρτησή του στο facebook.

“Να δοθεί ΔΥΝΑΤΑ το μήνυμα της ανατροπής της πιο διαπλεκόμενης ,νεοφιλελεύθερης, αντιλαϊκής ,τοξικης,αυταρχικης κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος από τη μεταπολίτευση και μετά !Της κυβέρνησης των «απευθειας αναθέσεων του Κυριακου Μητσοτακη”.

Γράφει ο Παύλος Πολάκης:

Προς όλα τα μέλη, τους φιλους ,τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ ,προς όλο το δημοκρατικό και προοδευτικό κόσμο του νομού Χανιων και όλης της Κρητης :

ΣΑΣ ΚΑΛΩ ,την Παρασκευη το βράδυ στις οκτω στην ομιλία του ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ στο Ηρακλειο ,στο λιμάνι στην προβλήτα απέναντι από τον Κουλε!

Να δοθεί ΔΥΝΑΤΑ το μήνυμα της ανατροπής της πιο διαπλεκόμενης ,νεοφιλελεύθερης, αντιλαϊκής ,τοξικης,αυταρχικης κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος από τη μεταπολίτευση και μετά !Της κυβέρνησης των «απευθειας αναθέσεων του Κυριακου Μητσοτακη.

Η Νίκη έρχεται από την Κρητη….πάντα!!!

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί