Μεγάλη κατολίσθηση σε δρόμο της Κρήτης: Τεράστιοι βράχοι έπεσαν στον δρόμο (Φωτο)

Μεγάλη κατολίσθηση σημειώθηκε τη νύχτα στην επαρχιακή οδό Χανίων- Παλαιόχωρας στο ύψος του χωριού Κακόπετρος του δήμου Πλατανιά.

Οι δυνατές βροχές που πλήττουν την περιοχή είχαν ως αποτέλεσμα να σημειωθεί μια μεγάλη και επικίνδυνη κατολίσθηση στην επαρχιακή οδό Χανίων- Παλαιόχωρας στο ύψος του χωριού Κακόπετρος του δήμου Πλατανιά.

Δυο τεράστιοι βράχοι αποκολλήθηκαν και έπεσαν στο οδόστρωμα μαζί με πέτρες και χώματα κλείνοντας τον δρόμο. Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 4:00 τα ξημερώματα οπότε και ενημερώθηκαν οι υπηρεσίες του δήμου Πλατανιά και της Περιφέρειας.

Μάλιστα πριν ακόμα το πρώτο φως της μέρας ο πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου Νίκος Τσιχλάκης με την συνδρομή ενός μηχανήματος κατάφερε να απομακρύνει ένα μέρος των υλικών προκειμένου να ανοίξει έστω και σε ένα σημείο ο δρόμος. Πλέον η κυκλοφορία γίνεται στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας αλλά απαιτείται πολύ μεγάλη προσοχή από τους οδηγούς, ενώ αυτήν την ώρα κατευθύνονται στο σημείο μηχανήματα της Περιφέρειας για να απομακρύνουν τους πελώριους βράχους.

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες του Βαγγέλη Δεσποτάκη

kriti360.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί