Χαλάει ξανά ο καιρός από σήμερα το μεσημέρι στην Κρήτη

Σήμερα Δευτέρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, προειδοποιεί ότι απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στην ανατολική και νότια Πελοπόννησο, την ανατολική Θεσσαλία (κυρίως τη Μαγνησία), τις Σποράδες και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου μέχρι το μεσημέρι. Μέχρι αργά το απόγευμα στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τα Δωδεκάνησα και κατά διαστήματα τις Κυκλάδες.

Από το μεσημέρι μέχρι και αργά το βράδυ στην Κρήτη. 

Σημειώνεται επίσης ότι θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι εντάσεως 8 μποφόρ θα επικρατήσουν σήμερα Δευτέρα (14-12-2020) στο Ιόνιο, το βόρειο Αιγαίο και σταδιακά και στο υπόλοιπο Αιγαίο.

Ο καιρός σήμερα Δευτέρα στην Κρήτη

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά διαστήματα ισχυρά.
Ανεμοι: Στα δυτικά βόρειοι 4 με 6 και βαθμιαία 7 με 8 μποφορ. Στα ανατολικά νότιοι 4 με 6 βαθμιαία από το απόγευμα βόρειοι με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

Στα δυτικά γενικά αίθριος καιρός. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές ενώ τις πρωινές ώρες στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα
εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Το απόγευμα οι βροχές θα περιοριστούν στη βόρεια Κρήτη.
Η ορατότητα τις βραδινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά θαείναι κατά τόπους περιορισμένη, ενώ στα κεντρικά και τα βόρεια νωρίς το πρωί θα σημειωθεί παγετός.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 τοπικά 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές της.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί