Ένα υπουργείο ή έστω υφυπουργείο, για τον άλλοτε “νεανία επαναστάτη”, συνήγορο σήμερα της ΝΔ!

Δεν είναι η πρώτη φορά, αλλά χθες τον “κάρφωσε” δημόσια ο πρώην πρωθυπουργός, Αλλεξης Τσίπρας. Ο άλλοτε “νεανίας επαναστάτης του ΠΑΣΟΚ” (αργότερα υφυπουργός του Σαμαρά), Βασίλης Κεγκέρογλου, όλο και συχνότερα πλέον χτυπά, με κάθε ευκαιρία, την πόρτα της δεξιάς, με στόχο ένα μικρό υπουργείο ή έστω υφυπουργείο…

Χθες στη βουλή υπερασπίστηκε τη ΝΔ, δικαιολογώντας την πολιτική της. Προ ημερών, και πριν την άφιξη Μητσοτάκη για τη… “διάσωση” του έργου του αεροδρομίου Καστελίου, είχε στρώσει το δρόμο στη φιέστα Μητσοτάκη, δίνοντας το άλλοθί του και τα δημόσια (από βουλής) συγχαρητήρια στη ΝΔ και τον υπουργό Μεταφορών!

Στο Καστέλι υποδέχτηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Δείτε: Καλωσόρισες Κυριάκο, μην ξεχάσεις ότι ήμουν κι εγώ εδώ…

Ενώ θα θυμάστε τα παλιότερα “κατορθώματά” του, από το κόψιμο των Πολάκη – Τζανακόπουλου από την Προνακριτική της Βουλής, μέχρι τις δημόσιες ύβρεις σε βάρος πρώην συντρόφων του που προσχωρούν στον ΣΥΡΙΖΑ (σε αντίθεση με την εύγλωτη σιωπή έναντι εκείνων που γίνονται υπουργοί του Μητσοτάκη)…

Ο συνεπής υφυπουργός του Σαμαρά, Κεγκέρογλου, αφού κοίταξε στους καθρέπτες του ΚΙΝΑΛ, αναφώνησε: «προδότες»!

Η ξεπεσμένη «πολιτική αριστοκρατία» του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο ανακάλυψε «προδότες» και «χρυσαυγίτες» στην αριστερά… (εικόνες)

 Αφού ψάχνει για «επίορκους», γιατί δεν κοιτάει τον καθρέπτη του…

Ο Κεγκέρογλου, αντί στον καθρέπτη του, κοιτά γύρω του για «προδότες» και «μανιακούς της εξουσίας»! (εικόνα)

Άλλωστε είναι ο ίδιος που δεν έκρυψε ποτέ ότι θα ήθελε συγκυβέρνηση ΝΔ – ΚΙΝΑΛ!

Δείτε: Συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ ονειρεύεται ο Κεγκέρογλου και το δηλώνει! (βίντεο)

Λαγός του Μητσοτάκη: Πώς προσπάθησε ο Κεγκέρογλου να εμπλέξει (λόγω συνωνυμίας) τον Γ. Ραγκούση στο Novartisgate!

Άντε, και υπουργός του Μητσοτάκη- Ούτως ή άλλως το εξαπτέρυγο της ΝΔ είναι, χρόνια τώρα…

Το χθεσινό κάρφωμα από τον Αλέξη Τσίπρα

Δείτε: Αλ. Τσίπρας σε Β. Κεγκέρογλου: «Δεν χρειάζεται συνηγόρους η ΝΔ, έχει αρχηγό να απαντήσει» (Βίντεο)

Την ώρα που ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στηλίτευε την κατάργηση της καταβολής μειωμένων ασφαλιστικών εισφορών από εργαζόμενες μητέρες μετά από σχετική απόφαση του πρώην υφυπουργού Εργασίας, Νότη Μηταράκη, παρενέβη ο Βασίλης Κεγκέρογλου αντί να παρέμβει ο γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ.

Ο Β. Κεγκέρογλου φέρεται να ισχυρίστηκε πως η ελάφρυνση αυτή για τις εργαζόμενες μητέρες είχε καταργηθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση, γεγονός που προκάλεσε την άμεση απάντηση του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Δεν μπορεί να καταργήσει κάτι που είναι καταργημένο» είπε αρχικά προς τον γραμματέα της Κ.Ο. του ΚΙΝΑΛ ο Αλέξης Τσίπρας, προσθέτοντας: «Δεν χρειάζεται συνηγόρους η ΝΔ κ. Κεγκέρογλου. Έχει πρόεδρο να απαντήσει…».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί