Αφού ψάχνει για “επίορκους”, γιατί δεν κοιτάει τον καθρέπτη του…

Ο συνεπής μνημονιακός υφυπουργός Ανεργίας της κυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου, Βασίλης Κεγκέρογλου, γνωστός για τις χωρίς αιδώ δηλώσεις του (ανταγωνίζεται ακόμα και τον συντοπίτη του Λ. Αυγενάκη στην προκλητικότητα) χαρακτήρισε σήμερα και επίορκους και προδότες, όσους  έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ και εντάχθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ! Βέβαια δε μας λέει τί ακριβώς πρόδωσαν. Γιατί εκείνος, όπως ο Βενιζέλος και το ΠΑΣΟΚ του που τα βρήκε με τη ΝΔ του Σαμαρά για να ευτελίσει τη χώρα και τους Έλληνες, ξέρουμε ακριβώς τί πρόδωσαν.

Καλό θα είναι ο αμετροεπής υφυπουργός του Σαμαρά και της ανεργίας του 30% κάποια στιγμή να αφήσει τα “αστεία” που κάνει στο γραφείο του και γελάνε οι συνεργάτες του (…) και να πει τί ακριβώς πρόδωσαν όσοι έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ που ξεπούλησε χέρι χέρι με τη ΝΔ και τον Καρατζαφέρη, την Ελλάδα. Και να αναλογιστεί πώς ο ίδιος πρόδωσε τους 40.000 ανθρώπους που κάποτε τον ψήφιζαν.

Κι ακούστε, ο κ. Κεγκέρογλου θεωρεί ότι τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που αποχώρησαν, αποχώρησαν… με φτηνές δικαιολογίες! Ναι, το ξεπούλημα της Ελλάδας, που οδήγησε στη διάλυση του ΠΑΣΟΚ, είναι “φτηνή διακιολογία”, όπως είπε στον ραδιοσταθμό 24/7!

Ο Β. Κεγκέρογλου χαρακτήρισε επίορκους και προδότες όσους έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ για να συνεργαστούν με τον ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: «Η αιτιολογία με την οποία έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ είναι ότι δεν μπορούσαν να ψηφίσουν μνημόνια και τελικά ψήφισαν μνημόνια. Εκαναν το αντίθετο από αυτό που έλεγαν. Το συνονθύλευμα νομής της εξουσίας περιλαμβάνει πρόσωπα από όλα τα κόμματα.´ Εφυγαν με φτηνές δικαιολογίες».

Δεν κατάλαβε ο κ. Κεγκέρογλου τί συνέβη στη χώρα. Ούτε θα καταλάβει ποτέ. Ίσως δεν είναι μόνο ότι δεν θέλει αλλά κι ότι δεν μπορεί να καταλάβει… Και με κακής κοπής “ευφυολογήματα” προσπαθεί να διατηρεί εαυτόν στην επικαιρότητα. Τόσο το χειρότερο γι αυτόν και το μικρό κόμμα του, όπως κατάντησαν κάποιοι σαν κι εκείνον το άλλοτε κραταιό ΠΑΣΟΚ.

Μην ψάχνει, λοιπόν, για επίορκους ο Βασίλης, ας κοιτάξει στον καθρέπτη του και γύρω του, στις συνεδριάσεις του κόμματός του, και στις λίγες καρέκλες πλέον που γεμίζουν τα στελέχη…

Candiot

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί