Ο Κεγκέρογλου, αντί στον καθρέπτη του, κοιτά γύρω του για “προδότες” και “μανιακούς της εξουσίας”! (εικόνα)

Οι εκλογές πέρασαν, ο Βασίλης Κεγκέρογλου καθιερώνεται πλέον ως ο μοναδικός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ή ΚΙΝΑΛ της Φώφης στην Κρήτη, του κόμματος που κάποτε έβγαζε πάνω από 10- 12 βουλευτές στο νησί. Όμως εκείνος ούτε κατάλαβε ότι ο ελληνικός λαός πλέον έχει περιορίσει το κόμμα του σε μια μικρή πολιτική δύναμη. Έτσι, αντί να κοιτάζει στον καθρέπτη, όπως του γράφουν φίλοι του στο facebook, έκανε ανάρτηση περί “προδοτών” και “παθιασμένων” για την εξουσία! Κι αναφέρεται βέβαια στα άλλοτε στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που δεν δέχτηκαν ποτέ την μετάλλαξή του, το πούλημα της χώρας και τις “γλύκες” με τη ΝΔ! Αυτοί είναι οι “προδότες” κατά τον Β. Κεγκέρογλου (τον συνεπέστερο των υφυπουργών Σαμαρά, που ξέσκισε την έννοια των εργασιακών σχέσεων όταν ήταν υφυπουργός) κι όχι όσοι πούλησαν το 40- 48% των Ελλήνων που ακολουθούσαν το κίνημα που δημιούργησε ο Ανδρέας Παπανδρέου κι εκείνοι το έκαναν ουρά του Σαμαρά και του Μητσοτάκη. Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που γράφει ανάλογα “αστεία”!

Δείτε επίσης: Ο συνεπής υφυπουργός του Σαμαρά, Κεγκέρογλου, αφού κοίταξε στους καθρέπτες του ΚΙΝΑΛ, αναφώνησε: «προδότες»!

Η ξεπεσμένη «πολιτική αριστοκρατία» του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο ανακάλυψε «προδότες» και «χρυσαυγίτες» στην αριστερά… (εικόνες)

 Αφού ψάχνει για «επίορκους», γιατί δεν κοιτάει τον καθρέπτη του…

“Απολαύστε” τον!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί