Συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ ονειρεύεται ο Κεγκέρογλου και το δηλώνει! (βίντεο)

“Πρέπει να είναι ένα πρόσωπο από την κεντροαριστερά γιατί η συγκατοίκηση έχει ευνοήσει τη χώρα” αυτή ήταν η απάντηση του Β. Κεγκέρογλου στο ερώτημα στον ΑΝΤ1 ποιο είναι το πρόσωπο που θα προτείνει το ΚΙΝΑΛ για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Φυσικά ο μοναδικός βουλευτής του ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ) στην Κρήτη στηρίζει την κυβέρνηση της ΝΔ και δεν το κρύβει. Όπως πιστεύει και στη συνεργασία του κόμματός του με τη ΝΔ του Μητσοτάκη. Όχι βεβαίως για κάποιους “ιδεολογικούς” λόγους – ο ίδιος και πολυπιστεύει και σε ιδεολογίες…- αλλά για τις σκοπιμότητες.

Η μία είναι η σκοπιμότητα της εξουσίας, κι ας κατηγορεί άλλους γι αυτό. Κι ας μην το ενοχλούν οι χρυσοχοϊδηδες που έγιναν υπουργοί του Μητσοτάκη, αλλά οι πρώην σύντροφοί του που διαφώνησαν με το ΠΑΣΟΚ και πλέο στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ

Και βέβαια η “συγκατοίκηση” θα φέρει και αποτελεσματικό κουκούλωμα του σκανδάλου Novartis κι αυτός είναι ένας ισχυρός λόγος να την ονειρεύεται. Γι αυτό και έπαιξε τον γνωστό ρόλο στην προανακριτική, για λογαριασμό της ΝΔ, με στόχο τον αποκλεισμό Πολάκη Τζανακόπουλου, ώστε να κουκουλωθεί ένα τεράστιο σκάνδαλο, το οποίο ο ίδιος, όπως και ο Σαμαράς, στην κυβέρνηση του οποίου υπηρέτησε, θεωρούν “σκευωρία”…

Δείτε: Άντε, και υπουργός του Μητσοτάκη- Ούτως ή άλλως το εξαπτέρυγο της ΝΔ είναι, χρόνια τώρα…

Kαστανίδης: Πρωτοβουλία Κεγκέρογλου – Λιακούλη και όχι απόφαση του ΚΙΝΑΛ, η εξαίρεση Πολάκη – Τζανακόπουλου (Βίντεο)

Η συγκατοίκηση στην οποία ο “πλακατζής και ανεκδοτολόγος” Κεγκέρογλου αναφέρεται είναι φυσικά η κυβέρνηση Σαμαρά, στην οποία, όπως προαναφέραμε, υπήρξε υφυπουργός στο υπουργείο Εργασίας, όταν στη χώρα έγινε πανευρωπαϊκό αρνητικό ρεκόρ ανεργίας… Ήταν η περίοδος των πιο σκληρών μνημονίων, αλλά για τον κ. Κεγκέρογλου ήταν αυτή που… ευνόησε τη χώρα!

Να σας χρωστάμε και χάρη, κύριε Βασίλη, που μαζί με τη ΝΔ χρεοκοπήσατε τη χώρα και διαλύσατε τον ελληνικό λαό… χρεοκόπησαν τη χώρα και μας φόρτωσαν τα μνημόνια.

Τα ονειρά του φτάνουν μέχρι εκεί: να επιστρέψει η συγκατοίκηση, να γίνει πάλι υπουργός, αυτή τη φορά του Μητσοτάκη, και να αποτελειώσουν τη χώρα, τώρα που την ξαναπαρέλαβαν…

Candiot

Δείτε επίσης: Ο συνεπής υφυπουργός του Σαμαρά, Κεγκέρογλου, αφού κοίταξε στους καθρέπτες του ΚΙΝΑΛ, αναφώνησε: «προδότες»!

Η ξεπεσμένη «πολιτική αριστοκρατία» του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο ανακάλυψε «προδότες» και «χρυσαυγίτες» στην αριστερά… (εικόνες)

 Αφού ψάχνει για «επίορκους», γιατί δεν κοιτάει τον καθρέπτη του…

Ο Κεγκέρογλου, αντί στον καθρέπτη του, κοιτά γύρω του για «προδότες» και «μανιακούς της εξουσίας»! (εικόνα)

One Thought to “Συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ ονειρεύεται ο Κεγκέρογλου και το δηλώνει! (βίντεο)”

  1. Anti-logos

    Σοβαρά τώρα? Σχόλιο για τον “άγιο-βασίλη”? Μα τα λέει ΟΛΑ η παρουσία του και μόνο…..

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί