Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πρώτος ριμπάουντερ όλων των εποχών για τους Μπακς – Ξεπέρασε τον Τζαμπάρ

Το ένα μετά το άλλο σπάει τα ρεκόρ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ. Στην νίκη των Μπακς με 128-119 επί των Ρόκετς, ο Greek Freak έγινε ο πρώτος ριμπάουντερ στην ιστορία της ομάδας του Μιλγουόκι Μπακς, προσπερνώντας τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ.

Η καλύτερη εφετινή συγκομιδή του Αντετοκούνμπο στα ριμπάουντ του επέτρεψε να περάσει τον Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ (7.161) και να ανέβει στην πρώτη θέση της λίστας με τα περισσότερα ριμπάουντ στην Ιστορία των Μπακς με 7.165. Ο Giannis είναι επίσης πρώτος σκόρερ και πρώτος στις ασίστ στην ιστορία των Μπακς και μαζί με τους Μάικλ Τζόρνταν (Σικάγο), ΛεΜπρόν Τζέιμς (Κλίβελαντ) και Κέβιν Γκαρνέτ (Μινεσότα) είναι οι μόνοι παίκτες που που ηγούνται ενός franchise και στις τρεις κατηγορίες.

Ο Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 26 πόντους (9/19 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 5/11 βολές), 17 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 6 λάθη σε 39 λεπτά συμμετοχής. 

Πρώτος σκόρερ για τα «ελάφια» ήταν ο Λίλαρντ με 39 πόντους και 11 ασίστ ενώ 20 πόντους είχε ο Κρις Μίντλετον και 18 ο Μπρουκ Λόπεζ. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί