Νέο ρατσιστικό παραλήρημα Τσιάρτα: «Αηδιάζει» με την αφίσα για την επέτειο του 1821 που απεικονίζει τον Αντετοκούνμπο

Κάνει λόγο για… «αλλοίωση» του εορτασμού

Σε νέα ανάρτηση-παραλήρημα, με αφορμή αυτή τη φορά τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, προχώρησε ο Βασίλης Τσιάρτας.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής κάνει λόγο για… «αλλοίωση» του εορτασμού και ότι ο ίδιος «αηδιάζει» μόνο και μόνο επειδή κοιτάζει τη σχετική αφίσα.

Ο Βασίλης Τσιάρτας ουκ ολίγες φορές έχει επειδοθεί σε ρατσιστικά παραληρήματα τόσο σε βάρος του Γιάννη Αντετοκούνμπο όσο και ενάντια σε διαδηλωτές, ακτιβιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων κλπ.

Ολόκληρη η ανάρτηση Τσιάρτα:

«Για άλλη μια φορά έρχεται αυτή η απαράδεκτη επιτροπή Greece 2021, να προσπαθήσει να αλλοιώσει τον εορτασμό των 200 χρόνων. Σέβομαι κ εκτιμώ την προσπάθεια που καταβάλει ο Αντετοκούμπο στο NBA κ μπράβο του. Όμως στη φώτο που βλέπετε θα έπρεπε να ήταν κάποιο απ’ τα παιδιά του /87 στο μπάσκετ, του ‘04 στο ποδόσφαιρο, του ‘05 πάλι στο μπάσκετ ή κάποιος/α Ολυμπιονίκης».

Όσο κ να θέλει αυτή η Επιτροπή κ η τραγική Γιάννα, δε πρόκειται να αλλάξουν οι χρυσές στιγμές του Ελληνικού αθλητισμού. Αποδεικνύεται μεγάλο το λάθος της κυβέρνησης να της αναθέσει την ευθύνη αυτή. Προσωπικά αηδιάζω κ μόνο που τη βλέπω. Κάποιος να της πει της κυρα Γιάννας ότι η ιστορία έχει γράψει κ δεν ξαναγράφεται».tsiartas

Σχετικά Άρθρα

2 Thoughts to “Νέο ρατσιστικό παραλήρημα Τσιάρτα: «Αηδιάζει» με την αφίσα για την επέτειο του 1821 που απεικονίζει τον Αντετοκούνμπο”

  1. Δήμος Σθένης

    Ποιος είναι αυτός ο Τσιάρτας, ρε παιδιά; Και γιατί να του δίνετε σημασία υπολογίζοντας τις αηδιαστικές του απόψεις; Αφήστε τον στο βόθρο του! Συγνώμη δε διάβασα το άρθρο πρώτα για να καταλάβω τι ήτανε αυτός ο Τσιάρτας! Πρώην ποδοσφαιριστής και νυν εμετικός ηλίθιος ναζιστής. Εντάξει… Σκ@τ@ τρώει, σκ@τ@ μαρτυρά… Αφού έτσι του …αρέσει; Απ’ τη ζήλια του το κάνει! Πίστεψε πως ήταν αυτός ο εκλεκτός για να προταθεί γιατην αφίσα (που ειρήσθω εν παρόδω δεν είναι και ζηλευτή) ως ο πλέον κατάλληλος. Νομίζει πως επειδή κάποτε κλωτσούσε μια μπάλα μπορεί να κλωτσά ανθρώπους, υπολήψεις και ανθρωπιά. Ένα ακόμη σκουπίδι στον κάδο των ρατσιστών – ναζιστών! Και οι απαξιωτικές αναφορές περί αυτού περιποιούνται τιμή στο σκουπίδι!
    Υ.Γ. Η μεγάλη πλάκα είναι πως έχει άποψη και για την …ΙΣΤΟΡΙΑ, το αγράμματο!

  2. CitizenMitsos

    Και εμείς αηδιάζουμε με τις δηλώσεις του ακροδεξιού βλάκα Τσιάρτα.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί