Ο κύκλος των χαμένων συκοφαντών και των “ass – kissers”

Εικόνα εξωφύλλου: steemit.com

Του Γιώργου Δημητρίου

Ο Νεοελληνικός πολιτισμός έχει στοιχεία αρχοντοχωριατισμού στην μεγάλη  επιχειρηματικότητα και στην πολιτική. Ετσι κυριάρχησαν οι “Καφέ Μύτες” τόσο στην  οικονομία όσο και στην πολιτικοκοινωνική ζωή ως το μόνο ανταγωνιστικό πλεονέκτημά μας. 

Πρόκειται για μια συμπεριφορά που πολύ συχνά περνά απαρατήρητη αλλά έχει σημαντικές  ευθύνες για την εμφάνιση της λεγόμενης μεταπολιτικής και της μεταδημοσιογραφίας που  τη χαρακτηρίζει το ψέμα με σκοπό την καριέρα και την κονόμα. Αυτό αφορά στην  πολιτισμική δυναμική του… “Φιλήματος του Πρωκτού” ως μέσου μιας επιτυχούς  σταδιοδρομίας… Έχει αναδειχθεί σε Εθνικό μας σπορ το πρωκτογλείψιμο και οι πρωκτογλείφτες που ακουμπούν τη  μύτη τους στον πισινό των ισχυρών. 

(βλέπε, Ass -Kissers vs Sycophants : Wats is The Differences https://diffsaense.com ΠΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΩΣ ASS-KISSER ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ)

Το ass-kissing όταν χρησιμοποιείται ως ουσιαστικό σημαίνει κάποιον που συστηματικά  φιλάει πρωκτούς ανωτέρων του, ενεργώντας ύποπτα για να κερδίσει την εύνοια του  άλλου. Συκοφάντης, ως ουσιαστικό, είναι αυτός που ενημερώνει ψέματα σε ό,τι αφορά  κάποιον άλλον. Συκοφάντης και πρωκτογλείφτης αυτός που χρησιμοποιεί ανυπόφορα  κομπλιμέντα για να κερδίσει την εύνοια ή το πλεονέκτημα ενός άλλου. Ενας δουλοπρεπής  κόλακας.(πχ Αδωνις προς Μητσοτάκη,και Μητσοτάκης προς Ολιγάρχες). 

Ολοι, ΄΄δολοφόνοι΄΄χαρακτήρα που ενημερώνουν με τον τρόπο που ενημερώνουν, για το  Σύριζα,,για τον Τσίπρα, για τον Κασσελάκη και ως εκ τούτου  συστηματικά΄΄συκοφαντούν΄΄ γλύφοντας τους πρωκτούς στα συμφέροντα των μίντια. Ο  κύκλος των ΄΄χαμένων συκοφαντών΄΄ που προκαλούν θεσμική εκτροπή ,κολακεύουν  υπαινικτικά καναλάρχες και Μητσοτάκη έχοντας τοποθετήσει την καφέ μύτη τους στον  πισινό τους.. 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ASS-KISSERS 

To κέντρο του πολιτικού φιλήματος πρωκτού έχει στην κορυφή της αλυσίδας ΄΄αξίας΄΄τους έξι μικρούς  εφοπλιστές-καναλάρχες οι οποίοι είναι οι συμβολικά μεγάλοι πρωκτοί που υποδέχονται (πολιτικά πάντα) την  καφέ μύτη του Μητσοτάκη. Ο πρωκτός του Μητσοτάκη με τη σειρά του υποδέχεται με χαρά  κάτι απίθανους σαν τον Αδωνι που εναποθέτουν καθημερινά την΄΄καφέ μύτη΄΄΄τους για πολιτικό ass-kissing.  

Πολιτισμός του πρωκτού είναι η μόνη δυστυχώς δυναμική της χώρας,η οποία εκφράζεται  στα πάνελ του ΄΄Τσιμτσιλισμού,του Καινουργιο-Γκουνταρισμού και του  Σιαλιαγκαχλαμαρισμού΄΄.Εκεί φιλούνται οι υποδεέστεροι πρωκτοί της κυβερνώσας  ολιγαρχίας.Για αυτούς ούτε ο αριστερός Σύριζα ήταν καλός αλλά ούτε και ο φιλελεύθερος  τώρα.Βλέπεται ο Σύριζα ακόμη δεν πήρε΄΄μίζες΄΄ υποδούλωσης… 

Οι στημένες δουλειές,(χωρίς το επιχειρηματικό ρίσκο) που έχουν απλωθεί με κρατικό και  ευρωπαϊκό χρήμα είναι τεράστιες και πρέπει να χειραγωγηθούν τα κόμματα και όσα δεν  πειθαρχούν απλά να τα διαλύσουν με κάθε τρόπο. Μόνο έτσι θα νομιμοποιηθούν στη Βουλή  τα΄΄κλεμμένα΄΄ ιδιοκτησιακά δικαιώματα που απέκτησαν μέσα από τη συμπαιγνία ΝΔ – Πασοκ. Μόνο έτσι η ολιγοπωλιακή αγορά και η επιβαλλόμενη ακρίβεια θα τους φέρνει  απροσδόκητα κέρδη. Ο κόσμος δεν ενημερώνεται για το ΄΄ριφιφί΄΄ και γι αυτό τους ψηφίζει.

Πρόσωπα σε όλα τα επίπεδα με καφέ μύτες και με χαρακτηριστικά την ανασφάλεια, τη  χαμηλή αυτοεκτίμηση ή την έλλειψη αυτοπεποίθησης, κάνουν πολιτική και δημοσιογραφία  με το να φιλούν απροκάλυπτα πρωκτούς ισχυρών ως μέσο αναζήτησης της επιβεβαίωσής τους. Καθημερινά διάφοροι τύποι της ελληνικής τηλεόρασης να παριστάνουν τους πολιτικούς  αναλυτές ενώ πρόκειται για άσχετους αισχρούς ΄΄πρωκτογλείφτες΄΄ 

ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΚΕΝΤΡΟ 

Η ΄΄Δολοφονία΄΄χαρακτήρων του Σύριζα και η αγιογράφιση του Αντί-Σύριζα μετώπου ξεκινά  από το Μαξίμου ως ημερήσια ατζέντα επικοινωνιακής προπαγάνδας προς τους Δ/ντές  ειδήσεων τηλεοπτικών σταθμών και ελεύθερων σκοπευτών της δημοσιογραφίας μέχρι να  φτάνει στους΄΄αλητήριους΄΄ πανελτζήδες. Ολοκληρώνεται ο κύκλος του Γκαίμπελς με τις  αυτόεκπληρούμενες δημοσκοπήσεις.. 

Μια από τις επιπτώσεις του ass-kissing ήταν να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας  ο΄΄αρχιληστής΄΄, υπουργοί τύπου Αδωνι, αρχηγοί τύπου Ανδρουλάκη και κόμματα όπως το  ΚΚΕ ,η Ομπρέλα και οι αριστερές ομάδες του Φράνκο-Νέρο του Τεμπονέρο, του Αιμιλιάνο  Ζαπάτα, του Μπελα Βίλα, του Πάντσο Βίλα και του Αρίμπα Μουτσάτσος…Απόλυτη διάβρωση  της συνολικής εμπιστοσύνης, από χειριστικούς τύπους και  τυχοδιώκτες, αγανάκτηση, εχθρότητα και άδικη προώθηση. 

Το φιλί στον πρωκτό ως “πολιτισμός” της χώρας έγινε προέκταση κοινωνικής  συμπεριφοράς, καριέρας, μοντέλο ανάπτυξης, δημοκρατίας, κοινωνικής και πνευματικής έκπτωσης…που αντί για ανταγωνιστικότητα στις αγορές ανθίζει το γλείψιμο του πρωκτού σε  ολιγοπώλια και εθνικούς τρακαδόρους. 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 

Ο κάθε Κασσελάκης, όπως είχα γράψει και στον Τσίπρα, έχει μόνο μία επιλογή για να έχει  ελπίδες να κάνει κάτι καλό απέναντι σε αυτό το σύστημα. Να προσφύγει στην Ευρώπη  καταγγέλλοντας τη΄΄χούντα΄΄των μίντια. Να εξηγήσει στη μεσαία τάξη και στην  επιχειρηματικότητα αλλά και στον τελευταίο πολίτη αυτής της χώρας τις επιπτώσεις που  έχει αυτή η΄΄κλεπτοκρατία΄΄ όταν στήνει ολιγοπώλια με σκοπό την αναζήτηση << Ενοικίων  >>.  ( πχ επιπτώσεις στην Ανταγωνιστικότητα-παραγωγικότητα, ακρίβεια, ΔΕΗ, ισοζυγιο τρεχουσών  συναλλαγών, χρηματιστηριοποίηση της οικονομίας, έλλειψη ξένων παραγωγικών επενδύσεων, στο δημόσιο χρέος, ίσες ευκαιρίες κλπ) 

Να προκαλέσει ημερίδες στα επιμελητήρια της χώρας ώστε να καταλάβουν ότι ο πόλεμος  στο Σύριζα γίνεται από τα ΜΜΕ για αυτούς και αυτούς τους λόγους. Αν δεν το κάνει σύντομα  νομίζω ότι έχει πολύ λίγο χρόνο μπροστά του. 

Κ. Κασσελάκη, είναι φανερό ότι καταλαβαίνεις, μίλησες για επιχειρηματικότητα χωρίς ρίσκο  στη χώρα. Εξήγησέ το στα επιμελητήρια και πρότεινε αλλαγή μοντέλου αγοράς  με ανταγωνισμό.. Ονόματα, διευθύνσεις παρακαλώ και εκστρατεία ενημέρωσης  παντού…διαφορετικά οι ass-kissers ήδη σε έχουν κομματιάσει και εσύ δεν το κατάλαβες..

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί