Εξελίξεις στην υπόθεση της Αράχωβας: Πληροφορίες ότι ταυτοποιήθηκε ο δράστης της κακοποίησης του Χάσκι

Τεράστια κινητοποίηση σημειώθηκε την Κυριακή στην Αράχωβα, με πολίτες και φιλοζωικές οργανώσεις να διαμαρτύρονται ειρηνικά για τον θάνατο του Όλιβερ, του χάσκι που βρήκε τραγικό θάνατο. Από μέρα σε μέρα αναμένονται ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση της κακοποίησης του χάσκι στην Αράχωβα, ενώ σύμφωνα με την δικηγόρο του ιδιοκτήτη του Όλιβερ και φιλοζωικών οργανώσεων, ο δράστης φέρεται να έχει ταυτοποιηθεί.

Κι ενώ αναμένεται η πραγματογνωμοσύνη που θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του χάσκι, εάν δηλαδή υπήρξε κακοποίηση του ζώου από άνθρωπο ή εάν ο Όλιβερ τραυματίστηκε από επίθεση αγέλης σκύλων, η υπόθεση δείχνει να ανατρέπεται, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν μάρτυρες οι οποίοι κατέθεσαν στις Αρχές όσα γνώριζαν γύρω από τον θάνατο του σκύλου.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται ανακοινώσεις από τις Αρχές, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης που ευθύνεται για τον θάνατο του Όλιβερ έχει ταυτοποιηθεί, σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται η δικηγόρος του ιδιοκτήτη του χάσκι και φιλοζωικών οργανώσεων.

Την ίδια στιγμή, καθηγητής Κτηνιατρικής, ο οποίος έχει προσληφθεί ως τεχνικός σύμβουλος από την πλευρά των φιλοζωικών οργανώσεων, επιβεβαιώνει την αρχική γνωμάτευση της κτηνιάτρου που εξέτασε τον Όλιβερ, ότι δηλαδή υπήρχε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο και όχι δαγκωματιές από αγέλη σκύλων ή άλλων ζώων.

Η φωτογραφία του Όλιβερ με έναν άγνωστο άνδρα

Παράλληλα, ο ιδιοκτήτης του χάσκι έδωσε στην αστυνομία φωτογραφία που καταγράφει το άτυχο σκυλί τα ξημερώματα της 26ης Νοεμβρίου, κοντά σε έναν άγνωστο μαυροφορεμένο άνδρα.

Όπως μετέδωσε το OPEN, το πρόσωπο που καταγράφεται κοντά στον Όλιβερ φορά κουκούλα και φαίνεται να έχει το βλέμμα του στραμμένο προς το ζώο.

Μιλώντας στον σταθμό ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ σημείωσε: «Είναι δυνατόν να είναι ζώα; Δηλαδή δαγκωματιές δεν είχε. Δηλαδή η αγέλη δάγκωσε τον σκύλο στον πρωκτό; Τα σκυλιά αυτά είχαν μαχαίρια στο στόμα και πήγαν και τον κάρφωσαν; Γιατί ο Όλιβερ πήγε μετά από 35 ώρες για νεκροψία; Γιατί εμένα με είχανε να τον άλλαζα αυτοκίνητα και δεν με αφήσανε να φτάσω στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Καρδίτσας; Κοιτάω να βρεθεί αυτός ή αυτοί που το έκαναν αυτό»

Πηγές: ethnos.gr, megatv

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί