Θανάσης Κουκάκης: Είτε ο Δημητριάδης έστειλε τα SMS είτε έπεσε θύμα επισύνδεσης

Ο ίδιος δεν έχει κάνει καμιά τέτοια καταγγελία, σημείωσε ο δημοσιογράφος-στόχος παρακολούθησης της ΕΥΠ και του κακόβουλου λογισμικού Predator

Αν δεν έστειλε τα SMS στους 11 που του ευχήθηκαν –και δεν το αρνούνται- ο Γρηγόρης Δημητριάδης, τότε ο τότε γγ του πρωθυπουργικού γραφείου πρέπει να έχει πέσει θύμα επισύνδεσης, καθώς κάποιος τον παρακολουθούσε αλλά ό ίδιος δεν έχει κάνει καμιά τέτοια καταγγελία, σημείωσε μιλώντας στον Νίκο Σβέρκο και στον 105,5 Στο Κόκκινο ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης.

Το δημοσίευμα αποκαλύπτει το επίσημο έγγραφο με το οποίο η Intellexa ενημερώνει το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών ότι η εξαγωγή του Predator στο Σουδάν γίνεται για λογαριασμό της Κρίκελ.

Η Κρίκελ είναι η εταιρία που ανήκει στον Γιάννη Λαβράνο, κουμπάρο του Δημητριάδη. Ο κ. Δημητριάδης στις 16 Μαΐου του 2022 και ενώ είχε αποκαλυφθεί το σκάνδαλο, βάφτισε το δεύτερο παιδί του κ. Λαβράνου.

Το ρεπορτάζ αποκαλύπτει και ότι ο τότε οικονομικός εισαγγελέας Χρήστος Μπαρδάκης, που σήμερα είναι αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, είχε λάβει Predator τον Νοέμβριο του 2021. 

Ενημερώθηκε από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και αν και πέρασαν τέσσερις μήνες ακόμα δεν το έχει καταγγείλει ή δεν έχει ψάξει ποιος τον επιμόλυνε ή έκανε προσπάθεια να τον παρακολουθήσει.

Δείτε:

Σκάνδαλο υποκλοπών: Αυτά είναι τα 11 πρόσωπα που μολύνθηκαν από τον τηλεφωνικό αριθμό του Δημητριάδη

Σκάνδαλο υποκλοπών: Ποια στοιχεία «δείχνουν» το κινητό του Δημητριάδη ως αποστολέα των 11 μολυσμένων sms με Predator

Σκάνδαλο υποκλοπών: Πολιτικό πρόσωπο έστειλε τουλάχιστον 11 μολυσμένα sms με Predator

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί