Κάποιοι πορτοσάλτηδες… – Χυδαιολογούν με το αζημίωτο υπηρετώντας ένα χυδαίο καθεστώς

Πλέον ξεπερνούν κάθε όριο χυδαιότητας. Δημοσιογραφίσκοι σε διατεταγμένη υπηρεσία για να βάλουν πλάτη, με το αζημίωτο, σε ένα εξίσου χυδαίο καθεστώς… Ο ρόλος του δημοσιογράφου θα έπρεπε να είναι να ξεσκεπάζει την εξουσία, να αποκαλύπτει την αδικία, να στηρίζει την αδύναμη κοινωνία.

Κάτι πορτοσάλτηδες όμως καθημερινά διαστρεβλώνουν, χυδαιολογούν, ψεύδονται, για να βάλουν πλάτη σε ένα αυταρχικό καθεστώς… Και μετά διαμαρτύρονται αν κάποιος τους δείξει με το δάχτυλο για όσα κάνουν, χρόνια τώρα, σε βάρος της κοινωνίας…

Αυτά επειδή είδαμε πάλι τον γνωστό Άρη Πορτοσάλτε, οποίος στην προσπάθειά του να συντηρήσει την εσκεμμένη παρερμηνεία από το Μαξίμου των δηλώσεων του Στέφανου Κασσελάκη ξεπέρασε κάθε όριο διατυπώνοντας ένα ανατριχιαστικό, χυδαίο, ποταπό σχόλιο για τους νεκρούς στα Τέμπη.
Ένα σχόλιο που αποκαλύπτει ότι στο όνομα της προπαγάνδας και της παραπληροφόρησης δεν υπάρχουν όρια στη χυδαιότητα.
Γιατί ο Άρης Πορτοσάλτε στην αγωνία του να συνεχίσει την αναπαραγωγή της παρερμηνείας των δηλώσεων του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έφτασε στον πάτο της τροφικής αλυσίδας.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ εμφανίστηκε δείχνοντας στους τηλεθεατές από το κινητό του τηλέφωνο μια θολή φωτογραφία που δημοσιεύει σήμερα (9/5) η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.

Όπως υποστήριξε, πρόκειται για φωτογραφία από το βράδυ της Ανάστασης και εμφανίζεται ο Στέφανος Κασσελάκης να είναι με πλάτη και να αγκαλιάζει τον Μητροπολίτη Κέρκυρας.

Ο Άρης Πορτοσάλτε δείχνοντας αυτή τη θολή φωτογραφία σχολίασε:

«Μια πλατούλα και απέναντι κάποιος άλλος που τον αγκαλιάζει είναι θολή η φωτογραφία και είναι από τη νύχτα της Αναστάσεως. Ο ένας είναι ο παππούλης της Κέρκυρας, ο Άγιος Κερκύρας και η πλάτη είναι εκείνου του ανθρώπου, είναι ο λεβέντης (σ.σ ο Στ. Κασσελάκης) που την άλλη ημέρα το πρωί, φιλήθηκαν το βράδυ με τον άγιο παππού, και το πρωί βγήκε στη βόλτα, στη γύρα και είπε για κάτι άλλους πολιτικούς οι οποίοι είναι υποκριτές και φιλάνε χέρια παπάδων και μετά δολοφονούν παιδάκια. Δεν έχει διευκρινίσει, βέβαια, τι φύλο ήταν τα παιδιά».

Να το επαναλάβουμε: «Δεν έχει διευκρινίσει, βέβαια, τι φύλο ήταν τα παιδιά».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί