Κώστας Αρβανίτης: Δεν θα τρομάξω από την αγωγή 300.000 ευρώ που κατέθεσε ο Δημητριάδης

Αγωγή κατέθεσε και επέδωσε ο ανιψιός του Κυριάκου Μητσοτάκη Γρηγόρης Δημητριάδης στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Αρβανίτη, με την οποία του ζητά να καταβάλει το χρηματικό ποσό των 300.000 ευρώ για δήλωση του ότι φέρεται να εμπλέκεται στο σκάνδαλο των υποκλοπών.

Δείτε:

Candiadoc: Στο στόχαστρο του Μητσοτακέικου με αγωγή Δημητριάδη – Ζητεί 200.000 € που μπορεί να γίνουν… 1 εκατ. €!

Γρ. Δημητριάδης: Εξώδικο και απειλές στο Candiadoc για τις υποκλοπές και το predator! – Ολόκληρο το κείμενό του

Aγωγές Δημητριάδη: Πυρ ομαδόν για την επιχείρηση φίμωσης του Τύπου – Δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο

Θανάσης Κουκάκης: Είτε ο Δημητριάδης έστειλε τα SMS είτε έπεσε θύμα επισύνδεσης

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του ο ευρωβουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης «εύχομαι να συνταχθεί κι εκείνος με την άποψη μου ότι πρέπει να γίνει έρευνα για το ζήτημα και ότι η αναζήτηση της αλήθειας αλλά και των ευθυνών των πολιτικών προσώπων αποτελεί συστατικό στοιχείο της δημοκρατίας».

«Κατά τα αλλά ούτε θα τρομάξουμε, ούτε θα υποστείλουμε τον έλεγχο και την ανάγκη λογοδοσίας στην οποία οφείλουν να υποβάλλονται και δημοσίως τα πολιτικά πρόσωπα», σημειώνει με νόημα ο Κώστας Αρβανίτης.

Η ανάρτηση του Κώστα Αρβανίτη

Πριν από λίγο παραλάβαμε αγωγή την οποία ο ανιψιός του Πρωθυπουργού κύριος Γρηγόρης Δημητριάδης κατέθεσε και μου επεδωσε αυθημερόν σήμερα 22/3/24 και με την οποία ζητάει να του καταβάλω 300.000 ευρώ για δήλωση μου ότι φέρεται να εμπλέκεται στο σκανδαλο των υποκλοπών. Εύχομαι να συνταχθεί κι εκείνος με την άποψή μου ότι πρέπει να γίνει έρευνα για το ζήτημα και ότι η αναζητηση της αλήθειας αλλά και των ευθυνών των πολιτικών προσώπων αποτελεί συστατικό στοιχείο της δημοκρατίας. Κατά τα αλλά ούτε θα τρομάξουμε, ούτε θα υποστειλουμε τον έλεγχο και την ανάγκη λογοδοσίας στην οποία οφείλουν να υποβάλλονται και δημοσιως τα πολιτικά πρόσωπα. Διότι μόνο έτσι ενισχύεται το δημοκρατικό πολίτευμα και ενθαρρύνεται η συμμετοχή των πολιτών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί