“Όσο πιο δυνατό ΠΑΣΟΚ, τόσο μεγαλύτερη απειλή στη ΝΔ”, λέει από τα Χανιά ο Ανδρουλάκης αν και το κόμμα του είναι σα φυτώριο στελεχών για τον Μητσοτάκη

Στο μεταξύ βέβαια το μισό υπουργικό συμβούλιο Μητσοτάκη προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ ενώ αρκετοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ΝΔ ήταν μέχρι πριν λίγο καιρό συνεργάτες του Ν. Ανδρουλάκη… Το σημερινό ΠΑΣΟΚ μοιάζει σα φυτώριο στελεχών για το κόμμα Μητσοτάκη.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ Ν. Ανδρουλάκης δήλωσε από τα Χανιά ότι “Όσο πιο δυνατό το ΠΑΣΟΚ, τόσο μεγαλύτερη απειλή θα νοιώθει η ΝΔ”

Στις δηλώσεις που παραχώρησε μίλησε για ανάγκη οι πολίτες να δώσουν μία “απάντηση αποδοκιμασίας” αλλά και “ενίσχυσης της δημοκρατικής παράταξης”.

Είπε πιο αναλυτικά ότι:

“Όσο πιο δυνατό είναι το ΠΑΣΟΚ και η δημοκρατική παράταξη τόσο μεγαλύτερη απειλή θα νιώθει η Νέα Δημοκρατία και θα έχει την επόμενη μέρα ο λαός ισχυρή σοβαρή αντιπολίτευση αλλά και μία ισχυρή κυβερνητική επιλογή για τις επόμενες εθνικές εκλογές”.

Για να καταλήξει:

“Όσο η Νέα Δημοκρατία δεν νιώθει μία σοβαρή πολιτική απειλή, τόσο τα πράγματα θα χειροτερεύουν για τον ελληνικό λαό”.

Στο μεταξύ βέβαια το μισό υπουργικό συμβούλιο Μητσοτάκη προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ ενώ αρκετοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ΝΔ ήταν μέχρι πριν λίγο καιρό συνεργάτες του Ν. Ανδρουλάκη… Το σημερινό ΠΑΣΟΚ μοιάζει σα φυτώριο για το κόμμα Μητσοτάκη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί