Μέχρι να αποφανθούν για τον νικητή του διαγωνισμού η σφαγή στη Γάζα θα συνεχίζεται… 

ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο … «ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ»!!!

Του Μιχάλη Τζανάκη

Την ώρα που η Ευρώπη λικνιζόταν ημίγυμνη στους ρυθμούς της eurovision μεταξύ πολύχρωμων λέιζερ και στρας και οι συμμετέχοντες στο «πανηγύρι» των εκατομμυρίων ευρώ κουνούσαν σημαιάκια και τσίριζαν επιδοκιμαστικά επευφημώντας τους «καλλιτέχνες» που εκτός από το τραγούδι θα μπορούσαν να σταδιοδρομήσουν και σε τσίρκο, το αίμα στην Παλαιστίνη χυνόταν ασταμάτητα!

Οι Ισραηλινοί χασάπηδες δε λένε να σταματήσουν και άλλωστε ποιος θα τους σταματήσει; Ο παραπαίων «πλανητάρχης» που μπερδεύει τα λόγια του σε βαθμό ανησυχητικό, οι Ευρωπαίοι ηγέτες που λειτουργούν ως μαριονέτες των «γερακιών» του ΝΑΤΟ, οι διεθνείς οργανισμοί που ψελλίζουν κάτι ακατάληπτα ή μήπως το διεθνές Δίκαιο που φαίνεται σε πολλά να ομοιάζει με το δικό μας, το ελληνικό!

Τα θύματα του Ολοκαυτώματος έχουν μεταμορφωθεί σε διεστραμμένους απογόνους του Μέγκελε και βέβαια πλέον υπάρχει μια σαφής διάκριση ανάμεσα στη στάση των λαών –ειδικά των ανά την υφήλιο εξεγερμένων νέων- και των ηγεσιών που παίρνουν γραμμή από «λέσχες» και «λόμπι» εκφράζοντας με τον πιο κυνικό τρόπο την απανθρωπιά και την ανηθικότητα, υπηρετώντας πιστά την ύψιστη γι’ αυτούς αξία που δεν είναι άλλη από το «χρήμα».

Παρακολουθώντας κάποια σύντομα ρεπορτάζ από τα ελληνικά απολύτως συστημικά κανάλια από τις κινητοποιήσεις σε ΗΠΑ και Ευρώπη των φοιτητών, η ερμηνεία που δίνεται από τους διάφορους παράγοντες είναι ότι απλά πρόκειται για αναβίωση του … «αντισημιτισμού»! Αυτή είναι η «ερμηνεία»! Οι κινητοποιήσεις – αντιδράσεις για το μακελειό στη Γάζα οφείλονται σε … «αντισημιτισμό»! 

Ντρέπεται και η ντροπή, υποτιμούν πλέον απροκάλυπτα τη νοημοσύνη του κόσμου, παίζουν επικίνδυνα παιγνίδια με τις λέξεις δίνοντάς τους οποιαδήποτε ερμηνεία. Θεωρούν ότι απευθύνονται σε κοινωνίες που παίρνουν γραμμή από τα δελτία ειδήσεων και οι ίδιες στερούνται κρίσης, λογικής και αντίληψης! Προσπαθούν να βγάλουν και «ρατσιστές»  όσους αντιδρούν στη σφαγή 40.000 ανθρώπων και στην πλήρη ισοπέδωση ενός κράτους που έχει πάρει τη μορφή γενοκτονίας! Δυστυχώς οι ηγεσίες της Δύσης νοσούν και κρύβονται πίσω από τα κόκκινα χαλιά των Βρυξελλών και τα κοινά ανακοινωθέντα με τις συνήθεις πόζες. Η απόσταση από τις κοινωνίες διευρύνεται και το μόνο που τις συνδέει μ’ αυτές είναι τα χαζοχαρούμενα σόου τύπου eurovision και ο επιχειρούμενος εκχυδαϊσμός στ’ όνομα της παγκοσμιοποίησης που επιβάλει να γίνουν όλα ένας εύπεπτος χυλός που θα μπορούν να τον γευτούν όλοι…

Μέχρι να αποφανθούν για τον νικητή του διαγωνισμού η σφαγή στη Γάζα θα συνεχίζεται… 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί