Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ακύρωσαν τις εμφανίσεις τους την Κυριακή στον ΣΚΑΪ λόγω Αυτιά

Μετά το σάλο για το ομοφοβικό σχόλιο του Γιώργου Αυτιά προς τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ακύρωσαν τη συμμετοχή τους για το βράδυ της Κυριακής στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ.

Δείτε:

Η “πληρωμένη απάντηση” Κασσελάκη στο ομοφοβικό σχόλιο του ανεκδιήγητου Αυτιά

Συνεδριάζει εκτάκτως τη Δευτέρα το «γαλάζιο» ΕΣΡ για Αυτιά και Χιώτη

Υπενθυμίζεται ότι ο Γ. Αυτιάς στην πρωινή εκπομπή του στον ΣΚΑΪ το Σάββατο έκανε ένα απαράδεκτο ομοφοβικό σχόλιο που αφορούσε στην κατάταξη του Στ. Κασσελάκη στον στρατό, στο κέντρο εκπαίδευσης της Θήβας, σημειώνοντας «να δούμε τι μέλλει γενέσθαι μέσα στο γυμναστήριο».

Απάντηση σε σχόλιο του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Γιώργου Αυτιά έδωσε με ανάρτησή του στο Facebook, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, υπογραμμίζοντας πως «Οποιοσδήποτε δημοσιογράφος σε οποιοδήποτε ΜΜΕ ανεπτυγμένης ευρωπαϊκής χώρας έκανε τέτοιου είδους σχόλια, θα βρισκόταν εκτός την επόμενη ώρα».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τον σταθμό «να συνεχίσει, ξεριζώνοντας την κουλτούρα διακρίσεων και ομοφοβίας που, όπως φαίνεται, διακατέχει κορυφαία δημοσιογραφικά στελέχη του».

Σε ανάρτησή της στο Facebook η Νίνα Κασιμάτη αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα επαναλαμβανόμενα επεισόδια ρατσιστικού οχετού, ακυρώνω την προγραμματισμένη τηλεοπτική εμφάνισή μου στην αυριανή εκλογική βραδιά του #ΣΚΑΪ».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί