Χυδαίοι προβοκάτορες, όπως με τον Τσίπρα: Δείτε τι έστησαν σήμερα στον ΣΚΑΙ σε βάρος του Κασσελάκη, αλλά την πάτησαν (βίντεο)

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης στη συνέντευξη του στον Antenna δήλωσε ότι «δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να αποστρατιωτικοποιεί τα νησιά της και να στέλνει εξοπλισμό στην Ουκρανία» και πρόσθεσε ότι «υπάρχει εξοπλισμός ο οποίος έχει μεταφερθεί προς την Ουκρανία και υπάρχει εξοπλισμός ο οποίος δεν θα έχει αντικατάσταση σε μερικά νησιά. Να το κοιτάξουμε αυτό στο επόμενο διάστημα, αν θέλετε. Το έχει αναδείξει και ο κ. Αποστολάκης και είναι κάτι το οποίο εμάς βρίσκει ως κόκκινη γραμμή σε οποιοδήποτε διάλογο με την Τουρκία».

Κι όμως σήμερα οι χυδαίοι προβοκάτορες του ΣΚΑΪ, στην εκπομπή του Αυτιά, έκαναν το άσπρο μαύρο, εμφανίζοντας τον Στ. Κασσελάκη να ζητά αποστρατιωτικοποίηση των νησιών! Μάλιστα στην αναφορά προέτρεψε ο ίδιος ο Αυτιάς, ο οποίος στη συνέχεια έκανε ότι “δεν άκουσε¨, όταν ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Τρ. Αλεξιάδης αποκάλυψε την προβοκάτσια.

Διαβάστε και δείτε το απομαγνητοφωνημένο απόσπασμά από τη συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και δείτε στη συνέχεια πώς έστησαν την προβοκάτσια στον ΣΚΑΪ.

Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Μάλιστα. Έρχομαι στην εξωτερική πολιτική. Ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής έλεγε, «Ανήκουμε στη Δύση». Συμφωνείτε ή όχι και γιατί;

Σ. ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ: Ανήκουμε στη Δύση, συμφωνώ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε δεδομένος σύμμαχος. Κατά τη γνώμη μου, η Ελλάδα έχει μια καθοριστική γεωπολιτική θέση και προσφέροντας τη θέση μας αυτή στη Δύση, πρέπει να έχουμε αντίστοιχα ανταλλάγματα.

Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Όπως;

Σ. ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ: Όπως ανταλλάγματα στα κυριαρχικά μας δικαιώματα όπου χρειάζεται, όπως ανταλλάγματα για το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης. Και γενικά, το βασικό πρέπει να είναι η θέση μας να μην είναι, όπως είπα, δεδομένη. Δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να αποστρατιωτικοποιεί τα νησιά της και να στέλνει εξοπλισμό στην Ουκρανία.

Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Γιατί το λέτε αυτό;

Σ. ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ: Δεν πιστεύω ότι είναι σωστό αυτό, ο Έλληνας έχει πληρώσει…

Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Γιατί λέτε ότι αποστρατιωτικοποιεί τα νησιά, σε τι στηρίζεται αυτό;

Σ. ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ: Αν δείτε τον εξοπλισμό που έχει σταλεί…

Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Το βρίσκω αυτό ότι δεν προσφέρει καλή υπηρεσία.

Σ. ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ: Το έχουμε αναφέρει και ο ναύαρχος Αποστολάκης το έχει γράψει…

Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Αποστρατιωτικοποιεί η Ελλάδα τα νησιά;

Σ. ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ: Υπάρχει εξοπλισμός ο οποίος έχει μεταφερθεί προς την Ουκρανία και υπάρχει εξοπλισμός ο οποίος δεν θα έχει αντικατάσταση σε μερικά νησιά. Να το κοιτάξουμε αυτό στο επόμενο διάστημα, αν θέλετε. Το έχει αναδείξει και ο κ. Αποστολάκης και είναι κάτι το οποίο εμάς βρίσκει ως κόκκινη γραμμή σε οποιοδήποτε διάλογο με την Τουρκία.

Δείτε και την προβοκάτσια αλλά και την αποκάλυψή της από τον Τρ. Αλεξιάδη:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί