Ο Μανώλης Αλιφιεράκης στη Γέργερη και στη Λαϊκή Αγορά

Με τους επαγγελματίες και αγρότες πωλητές της Λαϊκής Αγοράς του Ηρακλείου συναντήθηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Μανώλης Αλιφιεράκης και άκουσε τις δικές τους αγωνίες για  το μέλλον της αγροτικής παραγωγής και τη διάθεση των κρητικών προϊόντων. 

Ο Μανώλης Αλιφιεράκης συζήτησε μαζί τους τα μέτρα στήριξης της αγροτικής οικονομίας και των μικρών επαγγελματιών που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και τις πρωτοβουλίες  που έχουν αναληφθεί έως τώρα για την ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος και την προώθηση των προϊόντων στη διεθνή αγορά.

Στη διάρκεια της επίσκεψής του στη Λαϊκή Αγορά ο Μανώλης Αλιφιεράκης συναντήθηκε τυχαία με τον Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό, τον οποίο συνεχάρη για την επανεκλογή του και δέχθηκε τις ευχές του για την επιτυχή έκβαση και του δικού του προεκλογικού αγώνα. 

Ακολούθησε η επίσκεψη του Μανώλη Αλιφιεράκη στη Γέργερη και η συνάντησή του με ανθρώπους, οι οποίοι του δήλωσαν οτι στηρίζουν την επιλογή του να διεκδικήσει μία θέση στην Ελληνική Βουλή  γνωρίζοντας τη μαχητικότητα και την αποτελεσματικότητά του.


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί