ΥΠΕ Κρήτης: Διευθύντρια κάνει προεκλογική καμπάνια μέσω της Υπηρεσίας για τον αδερφό αρχηγό! – Η καταγγελία των εργαζομένων

Πολλά νέα “ήθη” στη δημόσια ζωή με αντιλήψεις από τη δεκαετία του 1950… Ο πρώην αρχηγός της ΕΛΑΣ, Μιχάλης Καραμαλάκης, είναι υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου με την επίσημη στήριξη της ΝΔ. Συγγενικό του πρόσωπο, η αδερφή του δηλαδή, έχει διευθυντική θέση στην ΥΠΕ Κρήτης. Εκμεταλλευόμενη λοιπόν αυτή της τη θέση αλλά και όσα συνεπάγεται αυτή, χρησιμοποίησε αρχεία, μηχανήματα και μηχανισμούς για να προβάλλει την υποψηφιότητα του αδερφού της!

Δείτε επίσης:

Μ. Καραμαλάκης: Άρχισε τα “κατόπιν ενεργειών μου” και τα “ετελείωσε” του Καλοχαιρέτα, αλλά… σκόνταψε κι έπεσε!

Μ. Καραμαλάκης: Πάλι… “κατόπιν ενεργειών μου” αλλά και πάλι σκόνταψε και κουτρουβάλησε!

Η γνωστή δεξιά: Πρωτοφανής απειλή από το επιτελείο Καραμαλάκη σε πολίτη του Ηρακλείου επειδή δεν τον στηρίζει!

Εμπέρδεξε… η δουλειά: Όταν ο στρατηγός κατήγγειλε για χάος και κακοδιαχείριση τη δημοτική αρχή των συνεργατών του!

ΜΑΤ, χημικά και σιδερόφραχτο Ηράκλειο για χάρη του πρώην αρχηγού – Φανταστείτε να γίνει δήμαρχος!

Πιο συγκεκριμένα, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης της υπηρεσίας, και χρησιμοποιώντας την ιδιότητά της ως διευθύντριας στη διεύθυνση Εσωτερικού Ελέγχου, έστειλε στη γραμματεία του ΚΥ Ηρακλείου πρόσκληση για την προεκλογική συγκέντρωση του αδερφού της προκειμένου να μοιραστεί στους υπαλλήλους!

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Κρήτης καταγγέλλει το ανάρμοστο, όπως χαρακτηρίζει, περιστατικό που σημειώθηκε τις τελευταίες ημέρες:

«Υπάλληλος της 7ης Υ.ΠΕ. με διευθυντική θέση απέστειλε επιστολή στη Γραμματεία του Κέντρου Υγείας Ηρακλείου να διαμοιραστεί στους υπαλλήλους του εν λόγω Κέντρου Υγείας. Το θέμα της επιστολής ήταν πρόσκληση σε εγκαίνια προεκλογικού περιπτέρου, που αφορά συγγενικό του πρόσωπο και συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου ως υποψήφιος δήμαρχος. Για τη συγκεκριμένη επιστολή χρησιμοποιήθηκε η υπηρεσιακή διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, με την ιδιότητα του υπαλλήλου να αναγράφεται στο τέλος της επιστολής. Είναι απορίας άξιο πώς επιτρέπεται να συμβεί ένα καταχρηστικό και αντιδεοντολογικό γεγονός, το οποίο καθιστά έκθετη τη διοίκηση της 7ης Υ.ΠΕ. και παράλληλα παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα δεκάδων υπαλλήλων του Κ.Υ. Ηρακλείου, καθώς δέχονται υπηρεσιακά επιστολές που ουδεμία σχέση έχουν με υπηρεσιακά ζητήματα.

Η αποστολή της Υ.ΠΕ. είναι η εποπτεία και η ανάπτυξη των δημόσιων Δομών Υγείας ευθύνης της και όχι η διευκόλυνση της προεκλογικής προπαγάνδας από στελέχη σε θέση ευθύνης. Ο Σύλλογος αξιώνει από τους διοικητές της 7ης Υ.ΠΕ. να μεριμνήσουν ώστε να μην επαναληφθούν γεγονότα που καταπατούν όλες τις αρχές χρηστής διοίκησης, αμεροληψίας ενός θεσμικού φορέα και θίγουν τη νοημοσύνη όλων μας».

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “ΥΠΕ Κρήτης: Διευθύντρια κάνει προεκλογική καμπάνια μέσω της Υπηρεσίας για τον αδερφό αρχηγό! – Η καταγγελία των εργαζομένων”

  1. Χαρούλα Μπαντουβά

    Θα πρέπει να ντρέπεστε τη αλλά θα γράψετε για τον κ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ. Πολύ φτηνή Αντιπολίτευσης. Απλά έχετε δει την Αγάπη του κόσμου στο Πρόσωπο του. Και την ΜΕΓΆΛΗ Αποδοχή από τους πολίτες του Ηρακλείου αυτό σας δημιουργεί φοβία. Λοιπάμε πολύ αυτή δεν είναι Αντιπολίτευση.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί