Εμπέρδεξε… η δουλειά: Όταν ο στρατηγός κατήγγειλε για χάος και κακοδιαχείριση τη δημοτική αρχή των συνεργατών του!

Είναι από το… “μπουρδούκλωμα” των δημοτικών εκλογών στο Ηράκλειο, ακριβώς λόγω του γεγονότος ότι αυτό που κυριαρχεί είναι το απολιτίκ και το άχρωμο στην κατάθεση σκέψεων, προτάσεων, ακόμα και προσέγγισης προβλημάτων.

Μιλώντας προ ημερών στη συγκέντρωση της παράταξής του στον Άγιο Τίτο ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Μιχάλης Καραμαλάκης, μίλησε για κακοδιαχείριση, αναξιοκρατία και αδιαφάνεια της νυν δημοτικής αρχής Λαμπρινού, γεγονός που προκάλεσε βέβαια την έντονη αντίδραση Λαμπρινού. Έχει βυθίσει στο χάος το Ηράκλειο, πρόσθεσε.

Δείτε:

Β. Λαμπρινός: Ευπρόσδεκτοι ορκωτοί λογιστές και ελεγκτές δημόσιας διοίκησης στο δήμο Ηρακλείου

Τι είπε, πιο συγκεκριμένα:

“Στο δικό μας προσκλητήριο δήλωσαν «παρών» άνθρωποι που αφοσιώνονται στο κοινό καλό και όχι στο ατομικό συμφέρον. Άνθρωποι που δεν εμπλέκονται στην έως σήμερα κακοδιαχείριση του Δήμου Ηρακλείου, δεν υπερασπίζονται την αναξιοκρατία και την αδιαφάνεια. Και το λέω αυτό γιατί ο αντίπαλος μας συνδυασμός είναι η συνέχεια της υπάρχουσας Δημοτικής αρχής που έχει βυθίσει το Ηράκλειο σε χάος”.

Ο “αντίπαλος συνδυασμός” είναι αυτός του Αλέξη Καλοκαιρινού φυσικά. Κι ίσως ο άλλοτε αρχηγός και πλέον συνταξιούχος της ΕΛΑΣ να έχει δίκιο κατά ένα μέρος θεωρώντας την παράταξη Καλοκαιρινού ως “συνέχεια αυτής του Λαμπρινού”, καθώς κορυφαία στελέχη της είναι υποψήφια σε αυτήν.

Ξέχασε όμως ότι και δίπλα του, στο ψηφοδέλτιό του, ο κ. Καραμαλάκης έχει τουλάχιστον τρεις από τους βασικούς παράγοντες της δημοτικής αρχής Λαμπρινού, τους αντιδημάρχους Νίκο Αγγελάκη και Μαρίνο Παττακό, αλλά και τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΗ, Γιάννη Δεικτάκη.

ΚΙ όχι μόνο αυτούς, καθώς αν ανατρέξει κάποιος στο ψηφοδέλτιο Καραμαλάκη θα δει και σειρά άλλων υποψηφίων με τα ψηφοδέλτια Λαμπρινού.

Δηλαδή, ,με άλλα λόγια εκείνος κατήγγειλε ότι η δημοτική αρχή (στην οποία ακόμα συμμετέχουν) έχει φέρει το χάος, την κακοδιαχείριση, την αναξιοκρατία και την αδιαφάνεια και εκείνοι τον επευφημούσαν πιο πέρα;

Δείτε επίσης:

Το ψηφοδέλτιο Καλοκαιρινού κερδίζει τις εκλογές στο Ηράκλειο αλλά πώς θα μπορέσει να διοικήσει;

Α. Καλοκαιρινός: Ανακοίνωσε υποψηφιότητα δημάρχου Ηρακλείου παρουσία του νυν δημάρχου και του σημιτικού ΠΑΣΟΚ (φωτο)

Α. Καλοκαιρινός: Αλήθεια, πότε ήταν “συμπαραστάτης της κοινωνίας” του Ηρακλείου, όπως είπε;

Μ. Καραμαλάκης: Άρχισε τα “κατόπιν ενεργειών μου” και τα “ετελείωσε” του Καλοχαιρέτα, αλλά… σκόνταψε κι έπεσε!

Μ. Καραμαλάκης: Πάλι… “κατόπιν ενεργειών μου” αλλά και πάλι σκόνταψε και κουτρουβάλησε!

Μ. Καναβάκη: Η επί 9 χρόνια αντιδήμαρχος τώρα θέλει να την εμπιστευτούμε για “να αλλάξει το Ηράκλειο”!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί