Μ. Καραμαλάκης: Άρχισε τα “κατόπιν ενεργειών μου” και τα “ετελείωσε” του Καλοχαιρέτα, αλλά… σκόνταψε κι έπεσε!

Όπως είναι γνωστό, ο πρώην ΓΓ δημόσιας τάξης και πρώην αρχηγός της ΕΛΑΣ, Μιχάλης Καραμαλάκης, είναι υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου. Με τη στήριξη της ΝΔ, φυσικά, αλλά και μέρος του “εκσυγχρονιστικού” ΠΑΣΟΚ.

Το αν ήταν καλός ως αξιωματικός και μάλιστα αρχηγός της ΕΛΑΣ, άλλοι είναι αρμοδιότεροι να κρίνουν. Όμως δεν είναι κάποια “φιλοσοφία” να πει κάποιος ότι άλλο στρατηγός στην αστυνομία κι άλλο δήμαρχος Ηρακλείου, δηλαδή στρατηγός στο Μεγάλο Κάστρο.

Κι άλλο ανώτατος αξιωματικός άλλο πολιτικός.

Ως πολιτευόμενος ο κ. Καραμαλάκης μάλλον έμαθε από γνωστές σχολές της ελληνικής δεξιάς και του “κατόπιν ενεργειών μου”. Δεν εξηγείται διαφορετικά το ότι με ανακοίνωση προς φίλια προς εκείνον τοπικά μέσα ισχυρίστηκε ότι “κατόπιν ενεργειών του ο Ηρόδοτος σύντομα θα αποκτήσει και πάλι καλό γήπεδο”.

Ιδού τι ανέφερε η ανακοίνωση του συνδυασμού του κ. Καραμαλάκη, χωρίς, είναι η αλήθεια, και μεγάλη σεμνότητα:

“Χωρίς ίχνος υπερβολής, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο γήπεδο του Ηροδότου στη Νέα Αλικαρνασσό μετά από πρόσκληση του Σωματείου και ενώπιον κ’ άλλων συνυποψηφίων του, επιβεβαίωσε αυτό που όλοι γνωρίζουν. Ότι, όταν ο Καραμαλάκης εστιάσει σ’ ένα πρόβλημα, μετά από λίγο έρχεται και η λύση του. Όχι δια…μαγείας, αλλά βάσει προγραμματισμού και μεθοδικότητας.

Στην περίπτωση του ιστορικού γηπέδου στο προσφυγικό προάστιο του Ηρακλείου, το πρόβλημα με τον χλοοτάπητα και η τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει, είναι λίγο-πολύ γνωστά. Στο περιθώριο των επαφών που πραγματοποίησε ο Καραμαλάκης με στελέχη της ομάδας και ενώ ενημερώθηκε σχετικώς, δεν έχασε ούτε… λεπτό. Επικοινώνησε το ίδιο βράδυ με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Γιάννη Αναστασάκη, του περιέγραψε την κατάσταση με τον αυτοδιοικητικό να προθυμοποιείται να «τρέξει» άμεσα η διαδικασία της συντήρησης. «Σφραγίδα Καραμαλάκη» λοιπόν, παρά το γεγονός ότι διανύουμε προεκλογική περίοδο. Μάλιστα ο Πρόεδρος του σωματείου ενημερώθηκε τάχιστα για τις ενέργειες του Υποψήφιου Δημάρχου”.

“Ετελείωσε” λοιπόν, αναφώνησε ο κ. Καραμαλάκης, ως άλλος κινηματογραφικός βουλευτής Καλοχαιρέτας!

Ποια είναι όμως η αλήθεια; Όπως θα δούμε στη συνέχεια, ο Ηρόδοτος απάντησε στον άλλοτε αρχηγό της ΕΛΑΣ ότι όχι μόνο εκείνος, αλλά όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι που παραβρέθηκαν στη συνάντηση, έκαναν την ίδια παρέμβαση στο δήμο Ηρακλείου για τη λύση του προβλήματος με τον χλοοτάπητα.

Εκτέθηκε πολύ ο κ. Καραλάκης, εκτέθηκαν και όσοι, δημοσιογράφοι, μέσα και συμπολιτευόμενοι του κυρίου αρχηγού, έσπευσαν να υποστηρίξουν το “ετελείωσε κατόπιν ενεργειών του” και το… “ντελόγο”!

Η ανακοίνωση του Ηροδότου:

Με αφορμή την ανακοίνωση του κ. Μιχάλη Καραμαλάκη, ότι με δική του παρέμβαση προχωράει η διαδικασία συντήρησης του χλοοτάπητα του γηπέδου του Ηροδότου και για την αποφυγή παρερμηνειών, οφείλουμε να τονίσουμε ότι ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι δήμαρχοι που επισκέφτηκαν το Δημοτικό Στάδιο Νέας Αλικαρνασσού, επικοινώνησαν με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου ζητώντας λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα.

Ο κ. Αλέξης Καλοκαιρινός, η κα Μαρία Καναβάκη, ο κ. Γιώργος Αλεξάκης και ο κ. Δημήτρης Δουλουφάκης έδειξαν το ίδιο ενδιαφέρον, τους ευχαριστούμε γι’ αυτό και περιμένουμε το αποτέλεσμα.

Με την ευκαιρία, υπενθυμίζεται ότι για το συγκεκριμένο πρόβλημα η Διοίκηση του Ηροδότου έχει ενημερώσει το Δήμο Ηρακλείου από τον Μάρτιο του 2023 με αλλεπάλληλες επιστολές, ζητώντας επιτακτικά την επίλυσή του.

Μάνος Λημναίος

Πρόεδρος του ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί