Η γνωστή δεξιά: Πρωτοφανής απειλή από το επιτελείο Καραμαλάκη σε πολίτη του Ηρακλείου επειδή δεν τον στηρίζει!

Πρωτοφανής απειλή από μέλος του επιτελείου του υποψηφίου δημάρχου Ηρακλείου, Μιχάλη Καραμαλάκη, σε πολίτη του Ηρακλείου, επειδή ο τελευταίος δεν τον στηρίζει και αντιμάχεται την υποψηφιότητά του με αναρτήσεις στο facebook. Δείτε το μήνυμα που έστειλε ο Ν. Μ. αστυνομικός, μέλος της ομάδας που στηρίζει τον επίσημο υποψήφιο της ΝΔ και πρώην αρχηγό της ΕΛΑΣ, Μ. Καραμαλάκη. Στην ουσία του λέει “ξέρουμε ποιος είσαι…”

Άραγε η απειλή αυτή είναι μόνο από “υπερβολική αγάπη” του… “επιτελάρχη” προς τον αρχηγό ή σχετίζεται με “γραμμή”;

Σχετικά Άρθρα

2 Thoughts to “Η γνωστή δεξιά: Πρωτοφανής απειλή από το επιτελείο Καραμαλάκη σε πολίτη του Ηρακλείου επειδή δεν τον στηρίζει!”

  1. Δημοσθένης Καραγιάννης

    “Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι”, λέει μια παροιμία, κ Ηρακλή. Κι αλήθει από ΄ποτε μια προσωπική – έστω – συζήτηση ενός δημοσίου προσώπου για δημόσια υπόθεση (και κυρίως υπόθεση εκβιασμού, όπως γράφεται) δεν μας αφορά όλους; Πρόσεξε, φίλε. γιατί ο εθισμός στη θέα και την αποδοχή του τέρατος μεταβάλλει τον ίδιο τον θεατή σε τέρας!

  2. Ηρακλής

    Από πότε κάποιο δημόσιο πρόσωπο έχει την ευθύνη για οποιαδήποτε άποψη /πράξη του οποιουδήποτε (που στο κάτω κάτω είναι κ προσωπική συζήτηση αυτό) κ αυτό αποτελεί είδηση για άρθρο στο ιντερνετικό σας κατευθυνόμενο μαγαζί.Δεν θέλει κ πολύ να καταλάβει κανείς ρίχνοντας μια ματιά που κατευθύνεται αυτούς που σας διαβάζουν!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί