Ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου γιατί ήταν υπό παρακολούθηση;

Ευτυχώς μας το υπενθύμισε ο isyriza, θα μάθουν όμως οι Ηρακλειώτες;

Το θέμα παραμένει ανοικτό εδώ και καιρό. Και φροντίζουν κάποιοι να μη θυμόμαστε ή να μη μαθαίνουμε: για ποιο λόγο ο πρώην αρχηγός της ΕΛΑΣ, υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου και μετά από ένα μήνα επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο δήμο Ηρακλείου, Μιχάλης Καραμαλάκης, ήταν παρακολουθούμενος από την ΕΥΠ (ή το πρωθυπουργικό γραφείο);

Το θέμα είχε αποκαλύψει πριν ένα χρόνο το Docuento και πραγματικά έγινε μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να ξεχαστεί αλλά ευτυχώς μας το θύμισε πριν λίγες ημέρες ένα βίντεο του isyriza για τη βρόμικη ιστορία των υποκλοπών.

Η αποκάλυψη:

Δείτε:

Απίστευτο: Παρακολουθούσαν την εισαγγελέα που υπέγραφε τις υποκλοπές και τον αρχηγό της ΕΛΑΣ Μ. Καραμαλάκη!

Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν πρόσφατα, το τηλέφωνο του τότε αρχηγού της ΕΛΑΣ μολύνθηκε από το τηλέφωνο του Γρηγορη Δημητριάδη.

Προφανώς υπάρχει κάποιο “μυστικό” λόγω του οποίου ο αρχηγός της ΕΛΑΣ ήταν υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ (ή το πρωθυπουργικό γραφείο, στο οποίο πάντως ήταν υποστηρικτής). Τώρα πλέον που είναι παράγοντας στην αυτοδιοίκηση της μεγαλύτερης πόλης του Ηρακλείου, εκλεγμένος από τους δημότες, δεν μπορεί να είναι άλλο στα “ιερά μυστικά” η παρακολούθηση Καραμαλάκη.

Αφήστε που θα έπρεπε να είχε τεθεί από την περίοδο των δημοτικών εκλογών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί