Ο Μητσοτάκης ηττήθηκε στις δημοτικές εκλογές του Ηρακλείου, ό,τι κι αν σερβίρουν τα πετσοταϊσμένα

Τι προστασία είναι αυτή που παρέχουν τα γνωστά πετσομένα, με κάθε τρόπο, μέσα στον Μητσοτάκη! Έχασε ο εκλεκτός του στο δήμο Ηρακλείου, ο αρχηγός, στρατηγός κλπ, Μιχάλης Καραμαλάκης, εκείνος για τον οποίο έγραφαν όλο το διάστημα ότι είναι προσωπική επιλογή του πρωθυπουργού, αλλά τώρα γράφουν ότι “βεβαίως και δεν είχε την επίσημη στήριξη ούτε του Μητσοτάκη ούτε της ΝΔ”! Κι επιπροσθέτως φτάνουν στον εξωφρενικό ισχυρισμό ότι ο πρωθυπουργός είχε δώσει και τη στήριξη στον νικητή Καλοκαιρινό, αφήνοντας “ελεύθερους” γαλάζιους να είναι υποψήφιοί του!

Γιατί αυτό; Για να μη χρεώσουν την ήττα στον ίδιο τον Μητσοτάκη! Και να τον εμφανίσουν ως “νικητή”!

Όπως “νικητής” είναι, κατά τους ίδιους, κι ο Αυγενάκης, αφού… στήριξε και νικητή και ηττημένο στο δήμο Ηρακλείου αλλά και στην περιφέρεια Αρναουτάκη!

Είδατε πώς τα πετσομένα (κάθε μορφής) μπορούν να κάνουν τη νύχτα μέρα; Είδατε πώς διαμορφώνουν ψεύτικες εικόνες για να στηρίξουν ή να καταδικάσουν;

Η πραγματικότητα βεβαίως είναι εντελώς διαφορετική στο Ηράκλειο, καθώς στον μεγαλύτερο δήμο της Κρήτης ο Μητσοτάκης υπέστη ξεκάθαρη ήττα. Ο εκλεκτός του, ο άνθρωπος που στήριξε σε όλη την πρώτη πρωθυπουργική του θητεία και τον οποίο έκανε από αρχηγό της ΕΛΑΣ μέχρι γραμματέα Δημόσιας Τάξης, έχασε τις εκλογές. ΚΙ αυτή η ήττα πρέπει να καταγραφεί χωρίς αστερίσκους, δικαιολογίες και, κυρίως, ψέματα.

Ο “άχαστος” Μητσοτάκης υπέστη την πρώτη ήττα του στο δήμο του Ηρακλείου.

Με το καλό και την Κυριακή σε άλλους δήμους ή περιφέρειες αλλά και στη συνέχεια.

Candiot

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί