Υπουργός Τουρισμού στο Ηράκλειο: Ως “ρεπόρτερ” διαπίστωσε καταστάσεις κι… ευχήθηκε λύσεις!

Κοινή δήλωση της ΝΕ Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και του βουλευτή Χάρη Μαμουλάκη

Επίσκεψη της Υπουργού   Τουρισμού στο Ηράκλειο: Διαπιστώσεις κι ευχολόγια 

Δείτε:

Στην περιφέρεια Κρήτης η υπουργός Τουρισμού

Η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη επισκέφτηκε το Ηράκλειο με στόχο όπως η ίδια δήλωσε «να βάλουμε τα θεμέλια έτσι ώστε η Κρήτη να αποτελέσει πρότυπο βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης». Μάλλον ήρθε χθες η κυβέρνηση της ΝΔ στη χώρα, οπότε, λογικό είναι να ξεκινάμε από τα θεμέλια, από το μηδέν δηλαδή.

Προχώρησε όμως και σε διαπιστώσεις, όπως «διαθέτουμε όλα τα στοιχεία που μας κάνουν έναν ελκυστικό προορισμό», «έχουμε ένα πολύ καλό παρόν, αλλά πιστεύουμε ότι μπορούμε να έχουμε ένα λαμπρό μέλλον στον τουρισμό», «από εδώ και πέρα δεν θα συζητάμε τίποτα χωρίς να βάζουμε μπροστά τον όρο βιωσιμότητα, καθώς μας ενδιαφέρει το μέτρο και η ισορροπία με τις πολιτικές μας, στο εξής να έχουν επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες και τον άνθρωπο», κλπ. Μάλλον που μπέρδεψε τον ρόλο της, που δεν είναι να αρκείται σε διαπιστώσεις αλλά να πράττει με στόχο να ικανοποιηθούν όσα παραπάνω ανέφερε.

Την καλούμε, αντί για ευχολόγια και διαπιστώσεις, να φροντίσει για την κάλυψη των προβλημάτων που λειτουργούν ως τροχοπέδη στην τουριστική ανάπτυξη της Κρήτης. Όπως είναι για παράδειγμα τα σοβαρά προβλήματα στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», ή ο ανύπαρκτος ΒΟΑΚ που παρά τις φιέστες της ΝΔ δεν έχει προχωρήσει. 

       Γραφείο Τύπου                                          Ο Βουλευτής 

της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου             Χ. Μαμουλάκης 

                του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί