Βίντεο ντοκουμέντο απ’ την επίθεση φασιστών σε μαγαζί μετανάστριας στη Λεμεσό

Καρέ-καρέ την επίθεση που δέχτηκε το κατάστημα της Ντάο στη Λεμεσό από ομάδα φασιστών το βράδυ της περασμένης Παρασκευής παρουσιάζει βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο φως το NEWS 24/7.

Δείτε:

Κύπρος: Πογκρόμ ακροδεξιών εναντίον μεταναστών- Έσπασαν και έκαψαν μαγαζιά, τραυμάτισαν ανθρώπους

Στο αποκλειστικό βίντεο που τραβήχτηκε από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονταν εντός του καταστήματος διακρίνονται άνδρες -οι περισσότεροι από τους οποίους έχουν καλυμμένα με κουκούλες τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους- να εισβάλλουν στο κατάστημα με λοστούς και κοντάρια και να καταστρέφουν με μένος ό,τι βρίσκεται μπροστά τους.

Η περίπτωση της Ντάο, μιας μετανάστριας απ’ το Βιετνάμ που ζει με τα τέσσερα παιδιά της στην Κύπρο, έγινε ευρέως γνωστή, αφότου οι ακροδεξιοί που εξεπέλυσαν ρατσιστικό πογκρόμ στην περιοχή του Μόλου επιτέθηκαν και στο παντοπωλείο που διατηρεί.

Το μόνο παρήγορο είναι το κύμα αλληλεγγύης σε όσους επλήγησαν. Ήδη μέσα απ’ την εκστρατεία που γίνεται με πρωτοβουλία κυρίως της σελίδας «Μοναδικοί Άνθρωποι» στα social media – έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 15.000 ευρώ για την υποστήριξη της Ντάο, προκειμένου να ξαναστήσει την επιχείρησή της.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Βίντεο ντοκουμέντο απ’ την επίθεση φασιστών σε μαγαζί μετανάστριας στη Λεμεσό”

  1. Ερηνη

    Πονάει πόδι, κόβει πόδι. Μέχρι εκεί φτάνει το iq των φασιστοειδων. Κι μετά σου λένε ότι δε δέχονται τις νέες ταυτότητες γιατί θα τους ελέγχει ο εξαποδω. Ηλιθια αποβρασματα ήδη σας έχει κάνει πλύση εγκεφάλου κι δεν έχετε πάρει χαμπάρι. Ο Χριστός Μας δίδασκε την αγάπη για όλους.
    Υ. Γ. Για τις ταυτότητες ο μόνος ενδοιασμός που έχω είναι η ανικανότητα του επιτελικόυ “κράτους”.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί