Νεκροί με σφαίρες στο κεφάλι τρεις τουρίστες στο Μεξικό που αγνοούνταν από τις 27 Απριλίου

Τον θάνατο τριών τουριστών, ενός Αμερικανού και δύο Αυστραλών, στο Μεξικό επιβεβαίωσε η εισαγγελία, καθώς τα πτώματά τους αναγνωρίστηκαν από μέλη των οικογενειών τους. Τα πτώματα των Κάρτερ Ρόουντ, Αμερικανός, 30 ετών, και των δυο αδελφόν, Κόλουμ και Τζέικ Ρόμπινσον, 33 και 30 ετών αντίστοιχα, που ήταν λάτρεις του σερφ, ανασύρθηκαν από πηγάδι βάθους 15 μέτρων την περασμένη εβδομάδα. Και οι τρεις έφεραν τραύματα από σφαίρες στο κεφάλι.

Οι τρεις νέοι αγνοούνταν από τις 27 Απριλίου στην πολιτεία του Μεξικού Μπάχα Καλιφόρνια, όπου δρουν συμμορίες ναρκωτικών. Οι αρχές διενεργούν έρευνα για ανθρωποκτονίες από πρόθεση και κατά συρροή. Είχαν θεαθεί τελευταία φορά ζωντανοί στις 27 Απριλίου στον δήμο Ενσενάδα κι η εξαφάνισή τους καταγγέλθηκε στις αρχές δυο μέρες αργότερα.

Η αστυνομία θεωρεί πιθανό το σενάριο οι τρεις νεαροί να δολοφονήθηκαν σε απόπειρα κλοπής του αυτοκινήτου τους, ενός λευκού ανοικτού ημιφορτηγού, που πήρε άσχημη τροπή. Το όχημα βρέθηκε πυρπολημένο κοντά στο πηγάδι από το οποίο ανασύρθηκαν τα πτώματά τους.

Έχουν ήδη συλληφθεί τρία πρόσωπα για την υπόθεση, από την περασμένη Πέμπτη, μεταξύ των οποίων μια γυναίκα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί