Αποσύρει την υποψηφιότητά του από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ ο Μουσταφά Κατραντζή

Η υποκρισία της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη για το θέμα της Ροδόπης, αποδεικνύεται με εκκωφαντικό τρόπο καθώς ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ, Μουσταφά Κατραντζή ανακοίνωσε μετά από πολλά 24ωρα ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του «προκειμένου να μην διαταραχθεί το κλίμα καλής συμβίωσης στην περιοχή μας», όπως αναφέρει με ανάρτησή του στο Facebook.

Συγκεκριμένα αναφέρει ο ο Μουσταφά Κατραντζή:

«Η διαδρομή μου στην πολιτική όλα αυτά τα χρόνια είχε ως μοναδικό στόχο τη συνέχιση της αρμονικής συνύπαρξης Χριστιανών και Μουσουλμάνων στη Ροδόπη.
Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις αποσύρω την υποψηφιότητα μου από τις βουλευτικές εκλογές στις 25 Ιουνίου, προκειμένου να μην διαταραχθεί το κλίμα καλής συμβίωσης στην περιοχή μας».

Το πρόβλημα με τον υποψήφιο βουλευτή Ροδόπης της ΝΔ, προέκυψε μετά από αποκάλυψη της εφημερίδας «Δημοκρατία», όταν ο Μουσταφά Κατραντζή έδωσε συνέντευξη δύο μόλις ημέρες πριν από τις εκλογές της 21ης Μαΐου σε τουρκική εφημερίδα, στην οποία μιλά ξεκάθαρα για «Τούρκους της Δυτικής Θράκης». Αυτό, ωστόσο, δεν εμπόδισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τον εντάξει για δεύτερη φορά στα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

Αν και η αποκάλυψη έγινε στις 14 Ιουνίου, ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Άκης Σκέρτσος, επέμενε να κάνει τον ανήξερο και να μην τοποθετείται επί του θέματος.
Είναι χαρακτηριστικό ότι σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ στις 17 Ιουνίου, πέταξε τη μπάλα στην εξέδρα λέγοντας για τις δηλώσεις Κατραντζή: «Δεν ξέρω αν την έχει κάνει αυτή τη δήλωση, αν την έχει κάνει είναι εκτός γραμμής».

Δείτε επίσης: Οι άνθρωποι του Μητσοτάκη μιλούν για “Τούρκους της Δυτικής Θράκης” κι αυτός προσπαθεί να εμπλέξει τον ΣΥΡΙΖΑ!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί