Οι άνθρωποι του Μητσοτάκη μιλούν για “Τούρκους της Δυτικής Θράκης” κι αυτός προσπαθεί να εμπλέξει τον ΣΥΡΙΖΑ!

Μανώλης Αναγνωστάκης: Φοβάμαι τους ανθρώπους που με καταλερωμένη τη φωλιά πασχίζουν τώρα να βρουν λεκέδες στη δική σου

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατία, ο βουλευτής της ΝΔ Μουσταφά Κατραντζή μιλώντας σε σε τουρκική εφημερίδα και αναφερόμενος στη Μουσουλμανική μειονότητα έκανε λόγο για Τούρκους της Δυτικής Θράκης. Ο βουλευτής παραμένει στις λίστες της ΝΔ, γεγονός που κατά την Πόπη Τσαπανίδου «αποδεικνύει την απύθμενη υποκρισία της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη» – ο οποίος μόλις χθες, να θυμίσουμε, ζήτησε «πιστοποιητικά εθνικοφροσύνης» από τους μουσουλμάνους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Θράκη.

Δείτε επίσης:

Αμετανόητος ο Κ. Μητσοτάκης: Ζητά από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να πουν ότι είναι Έλληνες μουσουλμάνοι

«Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατία σχετικά με τις δηλώσεις του υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ κ. Κατραντζή σε τουρκική εφημερίδα, όπου αναφερόμενος στη Μουσουλμανική μειονότητα μιλά για Τούρκους της Δυτικής Θράκης, αποδεικνύει την απύθμενη υποκρισία της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη», τονίζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Η Πόπη Τσαπανίδου προσθέτει ότι «Ο κ. Μητσοτάκης προφανώς και γνώριζε αυτές τις δηλώσεις όταν αποφάσιζε να εντάξει για δεύτερη φορά στα ψηφοδέλτια της ΝΔ τον κ. Κατραντζή. Καμιά κόκκινη εθνική γραμμή που δήθεν παραβιάστηκε από υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία δεν είναι στις έγνοιες του κ. Μητσοτάκη. Η μόνη του έγνοια είναι να εκφοβίσει Έλληνες πολίτες για λίγες χιλιάδες ψήφους και να αποφευχθεί η ουσιαστική συζήτηση για το οικονομικό του πρόγραμμα και την καταστροφική διαχείριση του εθνικού συστήματος υγείας από την κυβέρνηση του».

«Ο κ. Μητσοτάκης μας έστειλε ένα μήνυμα για το πώς θα κυβερνήσει αύριο», επισημαίνει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και καταλήγει: «Έχουμε ευθύνη και δημοκρατικό καθήκον αυτό το μήνυμα του φόβου να μην κυριαρχήσει στις 25 Ιουνίου.»​

* * *

Το δημοσίευμα στο πρωτοσέλιδο της Δημοκρατίας:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί