Ας καταλάβουμε ότι ο Μητσοτάκης (θέλει να) κυβερνά για λογαριασμό των λόμπι κι αυτών που κατέκλεψαν την Ελλάδα

Ο αφανής μέχρι χθες πρωθυπουργός Βαρδινογιάννης και οι 4 υπο-πρωθυπουργοί με τα  ΜΜΕ που διαθέτουν, σέρνουν το πολιτικό σύστημα στον οριστικό διασυρμό επιβάλλοντας  στην κοινή γνώμη τρομερά ψέματα.  Το μεγαλύτερο και πιο καθοριστικό είναι ένα ψέμα διαρκείας. Δεν τα ΄΄φάγαμε΄΄ όλοι  μαζί όπως ψευδώς επέβαλαν από τα ΜΜΕ στους ψηφοφόρους της ΝΔ, κυρίως, αλλά ολιγάρχες και πολιτικές οικογένειες όπως λένε Αμερικανοί και Ευρωπαίοι.

Αυτός ο ΄΄περήφανος λαός΄΄ επί εκατό χρόνια μία κυβέρνηση δεν του έκλεψε ούτε ένα  ευρώ. Αυτή ήταν του Τσίπρα, και όμως την ταπείνωσε εκλογικά…

Του Γιώργου Δημητρίου

Αν δεν μπορεί ο Σύριζα να καταλάβει αυτό που κατάλαβε όλη η διεθνής κοινότητα για το  ποιοι κατέστρεψαν την Ελλάδα, θα βρεθεί να το κάνει κάποιος νέος πολιτικός φορέας. 

Δεν υπάρχει καμμία Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. Δεν υπάρχει κανένας  Μητσοτάκης ως ουσιαστικός πρωθυπουργός ή μη μόνον οι Βαρδινογιάννης, Αλαφούζος, Μαρινάκης, Λάτσης, Κυριακού κλπ  (Οι 5 ΄΄ευεργέτες΄΄) 

Τους ακολουθούν συγγενείς ΄΄Κεφαλογιάννηδες΄΄, πρόθυμοι λομπίστες βουλευτές, αυλικοί,  δημοσιογράφοι .

<< Φέρτε πίσω τα κλεμμένα >> το πανό στο στούντιο του ΑΝΤ1 το  2012. Ξέφυγε ο Παπαδάκης και τον επανέφεραν… 

Προφανώς δεν εννοούσε τον ΣΥΡΙΖΑ που κυβέρνησε 3 χρόνια μετά, το 2015… Ο Παπαδάκης  ήταν ο μοναδικός που διέγνωσε δημοσίως αυτό που είδε σύσσωμος ο δυτικός κόσμος. 

ΤΙ ΕΙΔΕ Ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ 5 ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ 

Ο αφανής μέχρι χθες πρωθυπουργός Βαρδινογιάννης και οι 4 υπο-πρωθυπουργοί με τα  ΜΜΕ που διαθέτουν, σέρνουν το πολιτικό σύστημα στον οριστικό διασυρμό επιβάλλοντας  στην κοινή γνώμη τρομερά ψέματα.  Το μεγαλύτερο και πιο καθοριστικό είναι ένα ψέμα διαρκείας. Δεν τα ΄΄φάγαμε΄΄ όλοι  μαζί όπως ψευδώς επέβαλαν από τα ΜΜΕ στους ψηφοφόρους της ΝΔ, κυρίως, αλλά ολιγάρχες και πολιτικές οικογένειες όπως λένε Αμερικανοί και Ευρωπαίοι. 

1) Οι Αμερικανοί,σε πάρα πολλά έντυπα και ΜΜΕ, πολιτικοί και οικονομικοί αναλυτές καθολικά υπέδειξαν τους υπαίτιους της οικονομικής κατάρρευσης της Ελλάδας. 

Ενδεικτικά, << Ολιγάρχες και κλέφτες Καταρρέουν την Ελλάδα >> Oligarchs and Thieves Bring Greece Crashing Down ( https://www.the american-interest.com ) 

2) To Γερμανικό περιοδικό << Deer Spiegel >> και ο Αμερικανικός << Businessinsider >> με πανομοιότυπο τίτλο : << O πραγματικός λόγος που η Ελλάδα καταστράφηκε είναι  3 πολιτικές οικογένειες >> 

( https://www.businessinsider The political dynasties that destroyed Greece ) 

To Αμερικανικό και το Γερμανικό δίκτυο από κοινού αναφέρουν τα εξής επί λέξει : << Η  Ελλάδα είναι θύμα τριών πολιτικών οικογενειών – Δυνάστες. Οι οικογένειες  Καραμανλή, Παπανδρέου, Μητσοτάκη σπατάλησαν δισεκατομμύρια σε φίλους και συγγενείς  και είναι αυτοί που κατέστρεψαν τη χώρα >>. Νέα Δημοκρατία δύο οικογένειες 66% της ευθύνης και Πασοκ 33%…Δεν γράφουν ούτε για Αριστερούς ούτε για κομμουνιστές και  άλλες μπούρδες.. 

Συνεχίζουν επί λέξει :  << Η χώρα είναι μία Φεουδαρχική Δημοκρατία μέσα στην οποία επιβάλλεται η επιθυμία των ολιγαρχών των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και των καρτέλ  τιμών ώστε να διατηρήσουν την οικονομική και την πολιτική εξουσία. 

Αυτή η οικονομική αφαίμαξη των δημοσίων πόρων οδήγησε το χρέος εκτός ελέγχου >>  

3) << The New York Times ,For Greece Oligarchs Are an Obstacle to Recovery >>  https://www.nytimes.com ( Τίτλος, Για την Ελλάδα,οι Ολιγάρχες είναι εμπόδιο στην ανάκαμψη της χώρας )

New York Times επί λέξει :  <<Ο ρόλος που διαδραματίζει μια χούφτα πλούσιων  οικογενειών , πολιτικών , μεγαλοεπιχειρηματιών και ιδιοκτητών των Μέσων Μαζικής  Ενημέρωσης συνιστά την πραγματική εξουσία. Η έλλειψη ανταγωνισμού που υπονομεύει  την οικονομία επιτρέπει στους ολιγάρχες των καρτέλ να πλουτίζουν μέσω του φιλικού  καπιταλισμού. (Φιλικότερος και αφορολόγητος ο Μητσοτάκης ) 

Συνεχιζει επίσης επί  λέξει: Εχουν δημιουργήσει μία στενή αιμομικτική σχέση με τους πολιτικούς  και τα ΜΜΕ και όλο αυτό το σύστημα αποτελεί τη διαφθορά, λέει στους New York Times ο  καθηγητής Ευρωπαϊκής πολιτικής του London School of Economics professor Kevin Featherstone >> 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 

Δεν υπάρχει Νέα Δημοκρατία και Μητσοτάκης αλλά μια χούφτα ολιγαρχών με καμιά 30ριά ΄΄αλητάμπουρες΄΄ παρουσιαστές που για ίδια συμφέροντα συστηματικά διαστρεβλώνουν  την αλήθεια. 

Μια χούφτα καρτέλ, κατά 66% η Νέα Δημοκρατία και κατά 33% το Πασοκ είναι δράστες  που γονάτισαν τη χώρα. Αυτοί ψηφίστηκαν αθροιστικά από τον Ελληνα με 52%  περίπου. Ηξεραν οι Ελληνες που τους λήστεψε; Δυστυχώς πιστεύω ναι, ήξερε… 

Αυτός ο ΄΄περήφανος λαός΄΄ επί εκατό χρόνια μία κυβέρνηση δεν του έκλεψε ούτε ένα  ευρώ. Αυτή ήταν του Τσίπρα, και όμως την ταπείνωσε εκλογικά…Ναι  κύριε΄΄Τσουτσούμπα΄΄…γιατί αυτοί είμαστε.. 

Ο Τσίπρας όσο έντιμος υπήρξε στη διαχείριση των δημόσιων οικονομικών τόσο μη ικανός ήταν οργανωτικά. Η Δύση και η Ευρώπη του εδωσαν ξεκάθαρα ποιους έπρεπε  να ΄΄μεταρρυθμίσει΄΄αλλά αυτός έκανε 3 μοιραία λάθη: 

1) Ο Μητσοτάκης είναι΄΄σκιάχτρο΄΄και τα σκιάχτρα δεν τα αντιπολιτεύεσαι γιατί δεν θα  απαντούσαν ποτέ στο πρόβλημα των ολιγαρχών επί της ουσίας. Αντίπαλο κόμμα ουσιαστικά είναι τα καρτέλ που επρεπε να κατονομάσει τους ιδιοκτήτες. Να τους βάλει πολιτικά απέναντι και όχι το πολιτικό΄΄σκιάχτρο΄΄ 

2) Οι Αμερικανοί και οι Γερμανοί και όχι κομμουνιστές κατηγορούν τους ολιγάρχες και  αυτός τους παραχώρησε επιπλέον τηλεοπτικές άδειες κάνοντάς τους πιο ισχυρούς. Κίχ για την τζάμπα DIGEA… 

3) Το μεγαλύτερο λάθος  όλων η έλλειψη βιώσιμης πρότασης. Ο Τσίπρας νόμιζε ότι  θα αντιμετωπίσει τα καρτέλ με άλλης μορφής διαχείριση και φορολόγηση των  υπερκερδών. Τρίχες… 

Μία επιλογή είχε ο Τσίπρας. Αυτή ήταν φιλελεύθερη για να μπορούσε να υποστηριχθεί ΚΑΘΟΛΙΚΑ από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από την πλειοψηφία του Ελληνικού κεντρώου  χώρου. Τη μεταρρύθμιση αγοράς από καρτέλ σε μορφή αγοράς πλήρους ανταγωνισμού

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί